Fotografi entuziasti de azi si de maine

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Fotografi entuziasti de azi si de maine Gabriel Valentin Comanescu

Fotografi entuziasti de azi si de maine Gabriel Valentin Comanescu

Fotografia¹, odată cu apariția ei a fost folosită pentru conservarea unor imagini mai mult sau mai puțin artistice, în funcție de priceperea fiecărui fotograf sau ca fotografii document în cazul în care surprindeau imagini interesante.

Cuvântul fotografie are la origine două cuvinte provenite din limba greacă: φῶς phōs care se traduce ca lumină și γραφις graphis care se traduce ca a scrie. Literalmente se poate traduce prin scriere cu lumină.  În vorbirea curentă se mai folosește termenul de imagine foto.

Fotografi entuziasti de azi si de maine

Lămurind o parte din ceea ce înseamnă fotografia vă spun ca am avut să văd creaţiile artistice în domeniul fotografiei ale lui Gabriel Valentin Comanescu.

Fotografi entuziasti de azi si de maine Gabriel Valentin Comanescu

Fotografi entuziasti de azi si de maine Gabriel Valentin Comanescu

Gabriel Comanescu, fotograf si hair stylist, cu o imaginație bogata si o dăruire imensa pentru fiecare fotografie pe care o face, oferă o gama întreagă de servicii, în diferite formate. Gabriel Valentin Comanescu realizează fotografii pentru toate evenimente speciale din viața ta: cununia civila, cununia religioasa, botez, petreceri private, majorat, sau aniversarea căsătoriei.

De la fotografia de la 1848 a lui Félix Nadar până la fotografiile realizate de Gabriel Valentin Comanescu a trecut destulă vreme în care tehnica fotografică a avansat enorm. Tehnica digitală tot mai des utilizată astăzi este excelent stăpânită de fotograful Gabriel Comanescu şi cu ajutorul tehnicii achiziţionate de el aveţi garanţia unei reuşite depline.

Iata ce spune fotograful Gabriel Comănescu despre el : „Sunt un fotograf tânăr şi pasionat, cu o experiența de peste 3 ani si o dăruire imensa pentru emoțiile surprinse prin obiectivul meu. Fotografia face parte din viața mea, de aceea am tratat întotdeauna acest capitol cu respect şi profesionalism.”

Tinereţea lui Comanescu Gabriel este debordantă şi produce un efect sublim asupra creaţiilor sale.

Dacă aveţi nevoie de fotograf pentru anumite evenimente în viaţa dumneavoastră puteţi apela la Gabriel Comanescu, Strada 8 Martie Nr. 24 ,Constanța, Telefon: 0771 562 165.

Din imaginile ce le voi publica în acest articol, aparţinând eroului acestui articol, Comanescu Gabriel,  sper că vă fac curioşi şi veţi vizita site-ul său pentru a-l avea în vedere pentru viitoarele evenimente din viața familiei dumneavoastră.


¹Termenul de fotografie are o triplă semnificație în vorbirea curentă:

  • este tehnica care poate crea imagini sub acțiunea luminii;
  • este o imagine obținută prin această tehnică;
  • este o ramură a artei grafice care folosește această tehnică.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte