Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

Atunci când călătoreşti undeva, fie în ţară, fie în străinătate, întotdeauna doreşti să petreci orele de repaus, de somn, într-un cadru intim.

Este drept că şi un hotel de lux îţi poate oferi anumite condiţii dar sunt unii oameni care sunt nemulțumiți de gălăgia din hotel sau de atitudinea persuasiva a personalului din acesta.

Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

Rezolvarea pentru oraşele mari este închirierea unei garsoniere. Dacă vrei o garsoniera regim hotelier București, este foarte simplu să apelezi la site-ul rocazare.ro.

Aici găseşti şi garsoniere pentru buzunare mai mici şi garsoniere pentru buzunare mai mari. Preţul diferă în funcţie de cerinţele fiecăruia.

Eu am participat la o nuntă în Bucureşti, unde noi cei veniți mai de departe am fost găzduiți în astfel de garsoniere. A fost o hotărâre înţeleaptă a socrului mare. De ce? Am fost cazați fiecare familie separat nu într-un hotel.

Aşa cum este românul, nuntaşii ar fi fost mai gălăgioşi, dacă erau într-un grup mai mare aşa cum s-ar fi întâmplat în cazul cazării la un hotel. Aşa fiecare a mers liniştit în garsoniera rezervată şi nimeni nu a mai tulburat liniştea.

Ca preţ a fost diferenţă pozitivă. Daca eram cazați la un hotel în aceleaşi condiții de confort preţul ar fi fost mai mare decât la garsonieră.

Garsonierele de obicei sunt  mobilate cu dulap spațios pentru haine,  pat dublu şi o comodă cocheta. De asemenea locația are în dotare cablu TV si internet WI-FI, dar si electrocasnice precum televizor LED, cuptor cu microunde, frigider, Filtru cafea/ fierbător apa, veselă şi tacâmuri. Tarifele sunt flexibile în funcţie de numărul de nopți pe care vrei sa le petreci într-o locaţie. Într-o locaţie unde închirierea costă 42 EUR pentru rezervări de 1-6 nopți ea variază astfel:

39 EUR pentru rezervări de 7-15 nopți,  35 EUR rezervări mai mari de 15 nopți.

Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

Garsoniere de inchiriat in regim hotelier

Rocazare . RO pune la dispoziția dumneavoastră o serie de  servicii bazându-se pe  o experiența de peste 10 ani, în locații precum Bld. Corneliu Coposu, Zona Muncii – Decebal, Moșilor si Pipera. Locațiile sunt atent amenajate, cu mobilier si finisaje moderne, putând astfel sa le ofere oaspeților, confortul de care au nevoie.

Locațiile se închiriază pentru minim 24 de ore, orice cerere speciala este tratata individual, in funcție de posibilități.

Va rugam sa luați în considerare că ora de intrare în apartament – check-in – este ora 14.00 (minim) iar ora de eliberare – check-out – este ora 12.00 (maxim). Orice cerere speciala este tratata individual, în funcție de posibilități.

NU se accepta organizarea de petreceri in locațiile Rocazare . RO. La încălcarea acestei reguli, se pierde prețul plătit si se eliberează apartamentul.

NU se accepta efectuarea de filmări in locațiile Rocazare . RO. La încălcarea acestei reguli, se pierde prețul plătit si se eliberează apartamentul.

Închirierea de garsoniere sau apartamente a devenit o afacere în sine pentru cei care nu le mai vând. De multe ori am mers în concediu în străinătate şi am căutat cazare tot în garsoniere în regim hotelier. Nu știu alţii cum sunt dar am fost extraordinar de mulţumit faţă de condiţiile oferite de hoteluri mari, cu sistem all inclusive. În micile chicinete cu care erau dotate garsonierele respective puteam pregăti ce doream, în fără a fi sclavul ideii că în produsele de pe mesele hotelurilor all inclusive s-ar afla cine ştie ce alte produse expirate sau preparate fără a respecta normele igienice.

Cazarea în garsoniere, fie că ești în concediu, fie într-o călătorie de servici, este una pe care o recomand călduros.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte