Decoreaza in stil mare cu Aslan DFP 45

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Cu ajutorul foliilor speciale poti sa creezi modele uimitoare daca ai in minte diferite proiecte pe care vrei sa le duci la bun sfarsit. Folii speciale sau pentru aplicatii speciale includ o categorie in care gasesti tipuri diverse de folii decorative, fie pentru pereti sau pentru geamuri, fie pentru podele, folii metalice sau structurate pentru masini. Indiferent ce proiect ai in minte, afla ca exista solutii diverse pentru ca acesta sa fie unul de succes.

Decoreaza in stil mare cu Aslan DFP 45

Decoreaza in stil mare cu Aslan DFP 45

Decoreaza in stil mare cu Aslan DFP 45

Folia Aslan DFP 45 este o folie imprimabila digital, din PVC, special creata pentru aplicatii temporare pe peretii exteriori ai cladirilor. Sunt aplicabile atat pe pereti din beton cat si pe fatade cu izolatie termica cu granulatie mare, pretabile pentru campanii de publicitate, in vanzari sau pentru diferite evenimente.

Folia de imprimare digitala folosita in mediul outdoor transforma orice fatada intr-un spatiu publicitar de efect si eficient. Un sistem adeziv special asigura faptul ca Aslan DFP 45 poate fi aplicat pe fiecare perete dur. Rezista dupa ce este aplicat pana la 6 luni si poate fi cu usurinta indepartat, intr-o singura bucata, fara a lasa reziduuri. Daca este aplicat pe intreaga suprafata  prin caldura, are o suprafata de durata in aer liber de pana la 3 ani. Este o alternativa ideala in locul bannerelor fara a mai fi nevoie de fixari sau cadre aditionale.

Aceasta folie de imprimare digitala este special conceputa pentru utilizarea temporara pe toate suprafetele peretilor exteriori. De la peretii de beton pana la izolatia termica granulata, aceasta folie speciala va transforma fiecare fatada si perete in spatii publicitare temporare pentru campanii de promovare, evenimente sau vanzari vanzari. WrapTheHouse ASLAN DFP 45 este imprimabil cu toate cernelurile obisnuite cu solventi ,latex și UV.

Datorita varietatii largi de texturi de suprafata existente se recomanda intai o incercare sau o proba prin aplicarea unei folii de testare pe suprafata dorita! Folia nu trebuie aplicata pe suprafete netede si lustruite deoarece puterea adezivului va creste considerabil iar indepartarea foliei s-ar putea sa fie mai dificile in acest caz.

WrapTheHouse ASLAN DFP 45 poate fi indepartata  fara probleme si intr-o singura bucata timp de pana la sase luni. Peretele exterior nu va fi afectat daca vinilul este indepartat cu grija si incet. In ceea ce priveste timpul de pastrare sau depozitare, foliile pot fi  pastrate timp de cel putin 3 ani de la data fabricarii, la temperatura camerei (15-25° C) si o umiditate relativa a aerului de 50-60%. Pentru a evita punctele de presiune care apar pe suprafata rolei, o alta recomandare este ca rolele sa fie depozitate in pozitie verticala sau in acest scop proiectate rack-uri “suspendate”.

Asadar daca vrei sa schimbi fatada in care iti desfasori activitatea, sa creezi campanii publicitare sau de vanzari de efect, apeleaza cu incredere la aceste folii speciale pentru a da un nou suflu fatadei tale. Le gasesti la Pin.ro!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte