Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Din considerente generate de necesitatea pastrarii unei igiene stricte, nevoile celor care activeaza in sanatate si in ingrijirea frumusetii (doua domenii inrudite) sunt similare.

Pornind de la acest principiu, compania S.C. EASY PRO SOFT S.R.L a creat serviciul Esteto.ro , prin intermediul caruia ofera personalului care lucreaza in unitati medicale si de tratament, in laboratoare de analiza si in saloane de frumusete o gama variata de produse necesare desfasurarii in conditii optime a activitatii lor.

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Calitatea acestor consumabile medicale este ireprosabila, fiind vorba de produse ale unor firme cu o indelungata experienta in acest

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

domeniu.

De exemplu, sabotii din piele perforata de culoare alba sau neagra produsi de Prima ofera – pe langa un aspect placut – un grad ridicat de confort si protectie. Aceste calitati se regasesc si la sabotii auclavabili albi produsi de aceeasi firma, care, fiind confectionati dintr-un cauciuc polimerizat termorezistent, pot fi sterilizati la temperaturi de pana la 134 de grade Celsius. De asemenea, acesti saboti cu talpi antiderapante permit eliminarea electricitatii statice acumulate in corp in timpul activitatii depuse datorita branturilor confectionate dintr-un amestec de 89% poliester si 20% vascoza. Branturile nu sunt autoclavabile, dar sunt usor de inclocuit la fiecare sterilizare si au excelente proprietati antibacteriene. Este de asemenea recomandata folosirea acoperitorilor de pantofi (de culoare alba sau albastra, din polietilena sau PPSB, la alegere) care, avand o banda elastica la baza piciorului, il protejeaza de orice fel murdarie sau de impuritati, fiind impermeabile. Asa cum probabil v-ati dat seama, aceste acoperitori sunt produse de unica folosinta.

Tot de unica folosinta sunt si sorturile de protectie, care apara echipamentul de lucru de murdarie si previn contaminarea, fiind ideale in mediile de lucru umede. Sorturile din LDPE au o grosime de 60 de microni si sunt de culoare albastra, iar cele din HDPE au o grosime de numai 15 microni si sunt albe.

Un alt accesoriu ideal pentru mentinerea curateniei si a igienei, care poate fi folosit pentru a oferi protectie in timpul procedurilor efectuate atat personalului, cat si clientilor (sau, in cazul unitatilor spitalicesti, de tratament si de analiza, pacientilor) este halatul alb de laborator. Aceste produse de unica folosinta realizate din PPSB au o masura universala si se incheie cu capse dispuse in fata. Nu trebuiesc uitate nici sorturile de protectie din PVC cu snur, de culoare alba sau neagra. Acestea au o grosime de 0,30 pana la 0,50 mm si doua marimi: 76×110 si 90×120 cm.

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Consumabile medicale de calitate de la Esteto.ro

Nimeni nu si-ar putea inchipui un chirurg fara halat steril pentru blocul operator! Datorita straturilor de material SMS netesut din care sunt facute aceste produse (de asemenea, de unica folosinta) asigura o foarte buna protectie antibacteriana si previn acumularea de electricitate statica. Esteto.ro ofera halate de bloc operator de marimile M, L, XL si XXL.

Echipamentul necesar personalului medical poate fi completat de o gama larga de ochelari de protectie din policarbonat si de ecrane de protectie pentru ochi, precum si de masti pentru gura cu elastic si de bonete de hartie.

Lista produselor oferite de Estet.ro nu se opreste aici: seringi fara ac si ace de seringa intradermice, periute profilaxie, perii cu burete pentru uz preoperator, campuri pentru acoperirea meselor cu instrumente, bisturie de unica folosinta, bandaje elastice, truse medicale de prim ajutor… si multe, multe altele!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte