Transporturi profesionale la Londra si retur.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transporturi profesionale la Londra si retur.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

Daca ne gândim la perioada nu prea îndepărtată (ani’80) în România exista un singur fel de transport pentru coletărie. Cel prin P.T.R.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

De când s-a deschis piaţa liberă au apărut tot felul de transportatori  mai mult sau mai puţin pregătiţi.

De curând am avut de transportat un colet de la Giurgiu la Londra, la un prieten care lucrează acolo. A obţinută cetățenia Britanică şi a hotărât ca pentru moment să ia din casa sa, din România anumite lucruri: Cărţi, reviste, unele bibelouri şi alte mărunţişuri aşa că i-am făcut un colet de circa şaizeci de

Transporturi profesionale la Londra si retur.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

kg.  Am început să caut ce maşină pentru a efectua acest transport de colete intre Romania si Anglia. Până la urmă prietenul meu din Marea Britanie mi-a recomandat firma Eastlines. Pentru că el a auzit de aceasta acolo. Am căutat am luat contactul cu aceștia.

Faţă de alte firme de transport mi s-a părut a fi o cotatie de pret pentru transport favorabilă.

Iată de ce Eastlines a inițiat și dezvoltat, începând cu anul 2007, primul serviciu cu adevărat profesionist de coletărie online, ce permite preluarea pachetelor tale de la ușă, oriunde te-ai afla în Marea Britanie şi livrarea lor, la timp şi în siguranţă, oriunde la ușă în România şi invers.

Serviciul de coletărie Eastlines a împlinit în februarie 2017 zece ani de când activează în slujba clienţilor săi.

 

Transporturi profesionale la Londra si retur.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

În sprijinul clienţilor săi compania a venit cu materiale pentru ambalat la preturi acceptabile.

Eastlines a lansat noul website Eastlines, varianta in limba română pe 14.06.17.

Este și mobile friendly, adică poate fi vizualizat și este perfect funcțional și de pe orice dispozitiv de tip smatphone, tabletă, etc.

Într-o versiune, sperăm, mai atrăgătoare și modernă, mult mai bine structurat și cu o noua actualizare a formularelor și a contului de client, noul website m-a ajutat să urmez toți pașii în vederea lansării comenzii. Tot aşa am aflat toate datele  necesare pentru ambalare, cotaţiile on line, urmărirea statusului trimiterilor, contactul cu zona noastră de suport clienți și cu punctele de Drop Off etc.

Datorită restricţiilor vamale există o listă de treizeci şi cinci de elemente care sunt refuzate la transport. Printre ele se află armele de foc, țigări și alte produse din tutun (incluzând tutun vărsat sau neprelucrat), lichide de orice fel (inclusiv cele cu vâscozitate mare), indiferent de ambalare, bani (în orice monedă), instrumente financiare la purtător, etc.

trebuie să vă ajute acum mult mai mult în găsirea informațiilor utile, serviciilor și prețurilor, recomandărilor de ambalare, cotațiilor online și lansarea comenzilor, urmărirea statusului trimiterilor, contactul cu zona noastră de suport clienți și cu punctele de Drop Off.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

Transporturi profesionale la Londra si retur.

Pe site-ul companiei se spune în legătură cu ambalarea ca cea mai buna metodă este cea a ambalării în cutii de carton. Astfel se asigură

  • protecție mai bună a conținutului
  • o mai bună sigilare
  • posibilitatea etichetării
  • mult mai bună manevrare şi stivuire

Printre metodele nerecomandate sunt cele folosirea

  • genților de rafie,
  • a genților de mână sau a
  • valizelor;

În pagina „Prețuri serviciul standard” am găsit preţurile pentru coletul meu şi am calculat. Când au venit reprezentanţii companiei de transport preţul spus de ei a fost identic cu cel calculat de mine.

La primirea coletului prietenul meu mi-a mulţumit foarte mult şi a promis ca îmi va trimite şi el un colet cu un mic cadou drept mulţumire.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte