Uber si alte firme de rent a car

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Uber si alte firme de rent a car

Uber si alte firme de rent a car

Intre UBER si firmele de rent a car exista un razboi aprig. In Europa din ce in ce mai multi oameni incep sa realizeze faptul ca inchirierea unei masini este mult mai benefica decat cursele regulate cu UBER sau chiar cu taxiurile locale. Acest lucru a fost confirmat chiar de catre un studiu efectuat de GO Rentals Company.

Uber si alte firme de rent a car

“Exista mai multe variabile care trebuie luate in considerare atunci cand alegeti cum sa va deplasati si care va vor influenta costul final si comoditatea.”, declara managerul general al GO Rentals Company, James Dalglish.

Calculand la o simpla cursa din oras pana la aeroport, in mai multe orase din Europa, GO Rentals Company au stabilit ca in cazul acestei curse, UBER sau companiile de taxi locale taxeaza mai mult decat ar plati un sofer pe o masina inchiriata de la o firma de rent a car.

Italienii ar economisi cel mai mult daca ar alege companiile de rent a car in defavoarea UBER!

Daca in Milano UBER v-ar taxa cu 141,45 dolari, iar un taxi ar costa 121,75 dolari, o masina de inchiriat poate fi gasita si la pretul de 40,74 dolari, iar pe aceasta o puteti folosi intreaga zi. Chiar si in orasul unde compania Go Rentals Company isi are sediul, ar fi o reala afacere inchirierea unei masini in defavoarea UBER. Aici, in Auckland, UBER taxeaza cu 48,45 dolari o cursa pana la aeroport, iar o masina poate fi gasite la firmele de rent a car chiar si cu 37 de dolari. Astfel, soferii ar urma sa ramana in buzunar cu 10 dolari.

Nici in Madrid nu stau altfel treburile. Ca sa ajungeti la aeroport ati plati 55.10 dolari unui sofer UBER, in timp ce o masina inchiriata v-ar costa doar 21,95 dolari. Aceasta situatie se intalneste insa si in Londra, Lyon, Los Angeles sau Marseille.

Asadar, iata ca europenii platesc mult mai putin daca aleg sa inchirieze o masina pe o zi in loc sa circule cu UBER sau cu taxi-ul.

Acest lucru se intampla de foarte multe ori si la noi, daca raportam durata medie de folosire a unei masini pe zi. Cat timp circulam cu o masina inchiriata intr-o zi, pentru acea suma fixa? Daca am circula cu taxiul intreaga perioada nu am plati mai mult? Ba da, cu siguranta!

Iata de ce din ce in ce mai multi oameni aleg sa inchirieze masini in loc sa circule cu taxiul sau cu UBER!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte