Valencia, vacanta, şi Blue Air

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Valencia, vacanta, şi Blue Air

Valencia, vacanta, şi Blue Air. Plecarea din Bucuresti!

Chiar dacă se spune ca sezonul vacantelor este vara si iarna totuși am beneficiat de o săptămână de vacanţă în tomna aceasta, între cinci şi doisprezece octombrie 2017. Am Călătorit la Valencia.

Valencia, vacanta, şi Blue Air

Acum voi începe cu începutul. La data amintită mai sus, la ora paisprezece am făcut check in-ul pentru cursa Blue Air OB 113.

Am intrat în sala de aşteptare si m-am aşezat la poarta nouă aşa cum era specificat pe tichetul de check in. Timpul pentru îmbarcare se apropia iar tabloul nu se mai schimba şi rămânea înţepenit pe Madrid în loc de Valencia. Îmi iau inima în dinţi şi în cele din urmă aflu ca îmbarcarea pentru Valencia se face la poarta şapte. Norocul meu a fost că cei de la Poarta respectivă nu se grăbeau cu îmbarcarea.

Iau bagajul și mă mut la timp. Încep oamenii să se așeze la rând pentru îmbarcare. Pe bilet scria că ora de îmbarcare este cincisprezece. Continuare. La cincisprezece şi trei zeci de minute îşi fac apariția doi mutroşi, parcă copiaţi după gărzile lui Dragnea. Bagă capul în pupitrul din fata ambarcării. Ne aruncă priviri piezișe. La un moment dat aduc un cântar pe care cântăresc douăzeci şi cinci de sacose de piață (de rafie) ale unor țigani

Ne pierdem răbdarea. În cele din urmă ne dau drumul și nouă în culoarul de îmbarcare. Facem timp de zece minute baie de aburi. Temperatura în tunel era de 51 grade. În cele din urmă urcăm în avionul care pleacă cu zece minute întârziere.

Ce m-a surprins în Aeroportul Henry Coandă din Bucureşti au fost preţurile exagerate ale produselor ce se vindeau în interior. O sticlă de apă plata de o jumătate de litru între 8 şi 12 lei. Un sandwich în jur de patruzeci sau chiar cincizeci lei.

Aceleaşi produse în aeroportul din Valencia erau la jumătate de preț: un euro o sticlă de apă iar un sandwich doi trei euro.

Zborul a fost liniştit şi cu toată întârzierea de la plecare am ajuns la timp. Am văzut că la această companie comandantul navei face o descriere scurtă a zborului la sfârșitul drumului dar folosind viitorul: Vom zbura la o altitudine de circa zece mii de metrii….etc…etc.

Chiar dacă începutul călătoriei m-a iritat puțin aceasta a decurs în limite normale, chiar a fost plăcută.

Voi face o scurtă descriere a vacantei mele în cateva articole pe zile şi locaţii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte