O geanta de umar, semn de distinctie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
O geanta de umar, semn de distinctie

O geanta de umar, semn de distinctie

Orice om are personalitatea sa. Dacă pentru femei este absolut necesar ca din garderoba lor, din ţinuta de stradă, să nu lipsească o geantă, la fel a devenit necesar şi pentru bărbaţii care se respectă, să aibă o geantă. Contrar mentalității multora, gentile pentru bărbați reprezintă accesorii indispensabile, extrem de utile bărbatului modern.

O geanta de umar, semn de distinctie

Eu sunt adeptul genților de umăr. Acest lucru din motive de comoditate. Dacă porți geanta pe umăr ai în permanență mâinile libere şi le poţi folosi la altceva. Dar şi alegerea unei genți de umăr este destul de greu de făcut. Servietele care au şi barete pentru purtatul pe umăr sunt extraordinar de utile. Când mergi la drum mai lung poti purta geanta pe umăr si atunci când intri într-un sediu important o ții în mână ca pe orice servietă.

Cunoscute sub diverse denumiri, gențile de umăr,  pentru bărbați, se găsesc în ziua de astăzi într-o largă varietate de modele. Sunt gențile bărbătești clasice, și în același timp cele mai versatile, de obicei realizate din piele.

În funcție de caracter, dar şi de necesitate, fiecare bărbat are posibilitatea de a opta pentru un model de geanta care sa i se potrivească, asta dacă alege un magazin potrivit.

O geanta de umar, semn de distinctie

O geanta de umar, semn de distinctie

O geanta umar barbati poate fi din piele naturală, din imitaţie de piele sau din diferite ţesături textile.

Aceste genţi sunt împărţite în mai multe categorii în funcţie de scopul pentru care este purtată, de ţinută şi de locul unde se deplasează persoana respectivă astfel avem de-a face cu: servieta, geanta mesager, geanta de voiaj şi rucsacul.

Dacă rucsacul este un accesoriu necesar celor care desfăşoară activităţi sportive, merg la sală şi se asociază unei ţinute sportive, servieta este destinată bărbaţilor care  optează pentru look-urile clasice fiindcă știu ca prin acestea reușesc să iasă cel mai bine in evidenta.

Geanta de voiaj este destinată persoanelor care au un serviciu ce implică şi călătoriile.

Vă rog să faceţi un mic exerciţiu de imaginaţie: cum arată un domn îmbrăcat în costum cu cravată având în mână o sacoşă cu nişte acte şi cum apare cel care o servietă. Bineînţeles că al doilea inspiră mai multă încredere.

Am avut plăcuta experienţă de fi invitat la o conferinţă pe teme de advertising, organizată undeva la munte. Mi-am luat inima în dinți şi mi-am cumpărat o geantă bărbaţi din piele naturala Ryk de la magazinul on line www.egeanta.ro. Am avut o experiență plăcută fiind primit cu mai mult interes de ceilalți participanți.

Am spus că am fost primit cu mai mult interes pentru că în urmă cu un an am fost invitat la o altă întâlnire pe aceeași temă şi atunci am mers cu o sacoşă purtând însemnele unui lanţ de magazine în care aveam si laptopul si niște documente. Atunci nimeni nu m-a băgat în seamă. Acum eram egalul celorlalţi participanţi.

În geantă aveam tot laptopul şi niște documente tipărite, dar geanta de piele naturală mi-a dat prestanță.

Gențile şi servietele comercializate de www.egeanta.ro sunt fabricate în Italia, sunt de calitate superioară şi pot fi purtate fie ca geantă de umăr sau ca simplă servietă. Se adeverește vechea zicală românească că: „haina face pe om”.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.