Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

O afacere care are ca obiect productia, comertul sau serviciile, nu se poate desfasura in bune conditii fara spatii de depozitare. Iar daca – asa cum se intampla adesea – spatiul de depozitare de care dispuneti nu are o suprafata prea mare, va puteti extinde pe verticala, cu ajutorul rafturilor port palet. Acesta situatie, aparent dezavantajoasa, poate fi transformata cu investitii minime intr-un avantaj – sa nu uitam ca atat chiriile cat si impozitele se calculeaza nu in functie de volum, ci de suprafata! Mai ramane de rezolvat problema accesului nelimitat la marfa depozitata pe verticala – iar pentru asta aveti nevoie de transpalete! Veti putea astfel eficientiza la maximum activitatea dvs. de productie sau comerciala, mai ales daca folositi produse oferite de compania romaneasca Store Expert Logistic, al carei sediu central se afla in Bucuresti, pe strada Sergent Apostol Constantin, nr.10, et.4. Partener de afaceri al unor companii cum ar fi Peugeot, Ford, Orange, Profi, Alcatel, E-Boda si al altor multinationale care au afaceri in Romania, Store Expert Logistic s-a specializat nu numai in proiectarea si constructia de rafturi metalice si sisteme de depozitare de toate tipurile, in proiectarea si constructia de hale industriale, depozite si chiar cladiri de birouri din profile metalice, ci si in proiectarea si constructia de utilaje pentru manevrarea marfurilor, cum ar fi transpaletele.

Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

Store Expert Logistic va ofera doua tipuri de transpalete: manuale si electrice.

Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

Transpaletele Storeexpert, solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!

Transpaletele manuale sunt indicate pentru ridicarea si transportul de marfuri depozitate atat pe paleti, cat si in containere de dimensiuni standard. Avand o greutate scauzta, transpaletele manuale de la Store Expert se deplaseaza cu usurinta si sunt extrem de manevrabile. Datorita acestor calitati, aceste utilaje pot fi folosite in orice situatie si in orice tip de spatiu de depozitare, atat pe podele netede, cat si pe alte tipuri de suprafete. In functie de necesitatile dumneavoastra, transpaletii pot fi, daca se poate spune asa, personalizati, adica proiectati special pentru medii umede sau dotati cu sisteme de control al coborarii, care sunt necesare in cazul manevrarii unor marfuri de valoare mare, fragile si delicate.

Daca pentru trasnportul marfurilor pe distante scurte sunt preferabile (din considerente economice) transpaletele manuale, pentru trasnportul rapid si pe distante lungi sunt absolut necesare transpaletele electrice. De asemenea, aceste utilaje reprezinta solutia ideala in situatiile in care spatiul este esential, fapt care impune folosirea unor rafturi metalice si a altor structuri de depozitare care adesea pot depasi 10 metri inaltime. Transpaletele electrice oferite de Store Expert se remarca nu numai prin viteza lor de deplasare mare, ci si prin capacitatea mare de incarcare. Construite din otel inalt aliat si corespunzator protejate, aceste utilaje sunt dotate si cu baterii puternice, de mare capacitate. De asemenea, Store Epert va ofera si statii mobile pentru schimbarea bateriilor, astfel incat transpaletele electrice pot fi folosite si in cazul operatiunilor care se desfasoara in mai multe schimburi, adica 24 de ore din 24.

Este indicat ca, pentru a putea alege cel mai potrivit model de transpalete pentru fabrica, atelierul, service-ul sau depozitul dumneavoastra, sa va adresati pentru consiliere echipei de vanzari a companiei Store Expert Logistic.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.