Asigurati ceea ce nu puteti sa controlati!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Asigurati ceea ce nu puteti sa controlati!

Asigurati ceea ce nu puteti sa controlati!

Viata ne demonstreaza in orice moment ca sunt multe situatii incontrolabile si ca sanatatea si securitatea noastra nu depind numai de noi. Interactionam cu semenii si cu factorii de mediu, in trafic piesele si sistemele cedeaza, organismul conducatorului auto la fel.

Asigurati ceea ce nu puteti sa controlati!

Un uragan poate lua acoperisul casei producand pagube mari fiindca sunt afectati si peretii, alunecarea pe un trotuar plin cu gheata sau desprinderea unui turture de la streasina insemana acidentarea grava a celor care se afla in locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Inundatiile, focul, zapada grea de pe acoperis pot transforma locuinta intr-o ruina intr-o secunda. Iata la ce folosesc politele de asigurare.
Si in trafic, oricat ai conduce de prudent, acidentele sunt inerente fiindca depinzi de celalalt, de starea tehnica a masinii. Un accident vascular la volan poate insemna un accident in lant pe autostrada.
Tocmai de aceea firmele care ofera asigurari pentru casa, de viata si rca sunt salvatoare in aceste timpuri in care se circula cu viteza luminii, oamenii sunt in criza de timp si mai ales si-au pierdut rabdarea.
Oricat ai conduce de prudent, nu iesi cu masina pe strada fara asigurare rca fiindca nu stii pe cine lovesti din cauze independente de vointa ta si te poti trezi toata viata dator! Stii tu ce inseamna sa ai o masina la mana a doua, cumparata in urma unor economii la sange (in comunism se spunea: “Cat ai mancat, mai, numai marmelada cu paine sa-ti iei masina?”) si sa platesti limuzina de lux pe care ai sifonat-o fiindca nu ti-a tinut frana?
Importanta RCA este demonstrata si prin sanctiunile prevazute de Codul Rutier in cazul in care circuli fara rca sau asigurarea a expirat. Amenda este cuprinsa intre 1000-2000 de lei, iar Politia are dreptul sa opreasca numerele masinii si actele acesteia. In aceste conditii masina ramane blocata acolo unde a fost oprit conducatorul auto gasit fara rca. In cazul in care esti descoperit in timpul unui accident fara polita, iti dai seama ca esti un om pierdut fiindca:
-vei suporta toate daunele
-la daune se adauga amenda si masurile enumerate mai sus.
In cazul in care intr-o luna de zile de la amenda, proprietarul nu face rca, se poate trezi cu masina scoasa din circulatie, fara drept de apel.
Acum ai aflat cat de mult te costa sa circuli fara polita de asigurare si sa te fereasca Dumnezeu sa faci un aciident in perioada aceea! Atata timp cat exista Rcautoieftin.ro nu ai nicio scuza legata de neglijenta si ilegalitatea ta fiindca:
-poti obtine asigurarea de la domiciliu, printr-un telefon sau e-mail
-primesti rca la domiciliu, la adresa indicata de tine in cateva ore. Totul este foarte usor in acest moment, nu se pot invoca scuze de timpul:”Nu am timp”, “Nu ma pot deplasa fizic”.
-aici gasesti cele mai ieftine asigurari, deci este invalida si replica: “Nu am bani!”
Site-urile sigure si rapide unde se pot face asigurari reprezinta salvarea noastra. Nu-ti ia decat cateva minute sa comanzi rca si peste cateva ore sau zile o primesti acasa.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.