Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

Stiai nu ca falimentul firmei tale sta in pixul contabilei tale? Poate ca ai gresit si tu ca ai angajat-o uitandu-te in ochii ei frumosi si gandindu-te ca daca are o manichiura perfecta este facuta sa lucreze la birou. Apoi ai vazut cum ar fi facut orice altceva, in loc sa se ocupe de calcule. Ar fi servit toata lumea din firma cu cafea, ar fi dus dosarele de colo colo, numai sa nu faca bilanturi.

Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

Ba uita sa puna doua-trei zerouri, ba adauga trei-patru, iar cand ii atragi atentia iti raspunde zambind ca oricum zero nu are nicio valoare. Nu te induri sa o dai afara, iar daca vrei sa o platesti degeaba este treaba ta, dar nu-ti ingropa afacerea de bunavoie, caci oamenii acre muncesc cu adevarat nu sunt cu nimic vinovati! Ce poti sa faci?
Apeleaza la cea mai buna firma care ofera servicii de contabilitate bucuresti!

De 14 ani profesionistii de aici tin contabilitatea la nivel academic, iar clientii sunt multumiti si aduc alti oameni de afaceri care sa beneficieze de servicii ireprosabile. Desi importanta contabilului este minimalizata sau trecuta cu vederea, el poate salva firma cu priceperea sa sau o poate ingropa prin lipsa de profesionalism.
Realcont.ro lucreaza legal si 100% eficient percepand tarife minime. Portofoliul bogat al clientilor si notorietatea acestora demonstreaza ca profesionisti de aici isi fac foarte bine treaba. Evaluarile recente au stabilit ca erorile in calcule au fost mai mici de 1,2%.

Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

Falimentul firmei tale sta in pixul contabilei care iti ia ochii

Iata care sunt motivele intemeiate pentru a inlocui o contabila nepriceputa sau una de lux (cu un salariu foarte mare) cu profesionisti abili si rabdatori:
-consultanta rapida si onesta.
-experienta si expertiza in domeniu. De 14 ani specialistii de aici ( care au studii superioare, masterat si doctorat in contabilitate si cursuri de formare continua in domeniu) tin contabilitatea, iar numarul clientilor sporeste.
-respect fata de clienti, disponibilitate si politete. Spre deosebire de contabila aroganta si nervoasa, personalul de aici nu tipa la beneficiari si nu amana termenele lucrarilor. Intarzierile departamentului de contabilitate poate insemna intarzieri la plata salariilor, acestea generand nemultumiri generale cauzate de intarzieri la plata imprumuturilor la banci si a facturilor.
-posibilitatea de a beneficia 3 luni de servicii gratuite de contabilitate la semnarea unui contract pe 12 luni. Nu poate fi mai avantajos de cat atat avandu-se in vedere ca se economisesc 3 salarii ale contabilului.

-raspunderea pentru cele 50, 100 sau 200 de documente precizate de contract
-cinstea de a colabora cu specialisti recunoscuti la nivel national care fac parte din cele mai cunoscute si puternice asociatii ale contabililor romani
-in cazul in care firma care a semnat contract de colaborare este prejudiciata din cauza erorilor de calcul, prejudiciul se recupereaza fiindca Realcont are polita de asigurare profesionala.
Esti la inceput de drum? Nu angaja orice contabila fiindca arata bine si se imbraca elegant! Apeleaza la specialistii care timp de 14 ani sunt suprasolicitati datorita faptului ca au facut din contabilitate o arta in sensul sublim al cuvantului!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.