Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Numai cine nu munceste, nu greseste, spune un dicton care are ca scop anularea consecintelor erorilor grave. Sigur ca in calitate de antreprenor poti intelege cand muncitorul de la schimbul de noapte greseste o piesa din cauza oboselii sau ospatarul sparge doua-trei farfurii la nunta.

Esti fermier? Intelegi cand cel care scoate cartofii cu sapa ii mai taie sau lasa unul-doi pe rand si iei masuri doar cand iti compromite jumatate din recolta si lasa un sfert nescoasa.
Exemplele pot continua. Exista insa si profesii care au consecinte dezastruoase asupra firmei sau institutiei, cum sunt cea de medic sau de contabil.

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Contabilul care iti umfla profiturile si automat si impozitele, fara polita de sigurare profesionala, nu iti poate oferi despagubire incaz de eroare grava. FISCUL va actiona in consecinta si numai un avocat fiscal poate apara riguros interesele firmei demonstrand cu acte in regula greseala. Un avocat bun stie sa analizeze cauza si nu scapa niciun detaliu, dar aduna si dovezi care sa conduca la castigarea procesului.

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Tocmai de aceea, preventiv este bine sa colaborarezi cu un avocat fiscal.
Ideal este sa stii unde gasesti cei mai buni si onesti avocati inainte de a avea un proces pe rol si sa nu-i cauti innebunit si sa te prezinti in instanta fara un aparator puternic.
Societatea civila de avocati Motorgacanureci reuneste avocati specializati in drept penal, drept civil, dreptul mediului si drept bancar. Clientii sunt multumiti fiindca procesele au fost castigate dupa cateva infatisari datorita strategiei juridice in favoarea clientului.

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Salvatorul firmei noastre, avocatul fiscal

Cuvintele cheie pentru definirea standardelor profesionale de campioni nationali in domeniu sunt:
-profesionalism. In afara faptului ca avocatii sunt la curent cu legile, foarte bine pregatiti, sunt si punctuali. Pentru client este foarte important ca aparatorul sa fie in sala cand este strigat dosarul.
-strategie. Toate cunostintele teoretice sunt folosite atat la adunarea dovezilor, cat si la construirea unei aparari perfecte ca procesul sa fie castigat.
-performanta. Procentul proceselor castigate plaseaza firma pe locul I in asociatiile de profil din Romania, tocmai de aceea daca sunteti interesati de o colaborare este bine sa va adresati cu cateva saptamani inainte. Tot la performanta trebuie sa precizam si faptul ca in functie de solicitarile si nevoile clientilor, avocatii si-au diversificat specializarile castigand si procese din domeniul fiscal si de drept al muncii.
La aceste definitii ale muncii avocatilor asociati putem oricand adauga si disponibilitatea, specialistii putand fi contactati atat telefonic, la numarul 031 425 39 44 sau 0735 249 249 si la adresa de e-mail: office@motorgacanureci.ro. In plus, pe site exista si un formular de contact la care se raspunde mai repede decat credem.
La sectiunea servicii am gasit si apararea proprietatii intelectuale, redactarea contractelor de cesiune a drepturilor de autor si inregistrarea sau autentificarea unor marci sau produse.
In concluzie, somatiile si contraventiile nedrepte de la FISC nu trebuie sa va sperie, atata timp cat exista asociatia civila de avocati Motorgacanureci. Apelati cu incredere si mai ales din tinp, daca doriti sa aveti castig de cauza si sa castigati procesul!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.