Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

Este foarte greu sa fii sprinten, puternic, sanatos toata viata, iar la batranete sa nu-ti poti misca picioarele si mainile de durere. Nu este deloc elegant sa-i spui unui om in varsta: “Ce mai astepti la anii acestia? Ma doare pe mine ca am pe jumatate!”

Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

Asa este si tatal meu care a fost un barbat puternic. Ridica singur sacul de grau sau de ciment, iar efortul fizic si umblatul prin ploaie si zapada l-au afectat.
-Faceti ceva, cel putin sa ma duc singur la baie si sa nu ma mai doara, ne roaga el! Ar fi foarte umilitor sa ma duceti voi.
Am incercat sa-i dam analgezice, dar trebuie sa incetam inainte de a-i distruge stomacul si inima. Gelurile antireumatice nu-si mai fac efectul fiindca s-a invatat cu toate, de aceea singura solutie sigura este clinica fizioterapie bucuresti.
Interesandu-ma sa gasesc cea mai buna clinica de fizioterapie si recuperare medicala din Romania aflu ca tata este un caz fericit fiindca afectiunile reumatice s-au declansat tarziu, la 80 de ani. Am vazut tineri de 30 de ani care abia se misca si au dureri cumplite cand fac efort fizic sau cand se schimba vremea. Jumatate din populatia Romaniei sufera de reumatism. Uneori reumatismul este cauzat sau amplificat de:
-munca in conditii nesanatoase, fara echipamente care sa protejeze membrele si corpul. Sunt oameni care stau in ploaie sau in ninsoare, lucreaza in aer liber, fara pelerine, umbrele sau cizme. Desi acuza dureri de picioare, ei nu se prezinta la clinici de specialitate, ci continua sa se autodistruga. Am vazut si oameni operati de curand la picioare, coloana, colon si desi li se interzisesera efortul fizic, bravau lucrand in agricultura, pe motiv ca fanul si recolta nu pot astepta. Altii iau in greutate si duc o viata sedentara suprasolicitand picioarele sa duca o greutate insuportabila.
Pentru toti oamenii care abia isi pot misca picioarele si mainile de dureri, clinica Oxygene ofera alinare si gimnastica medicala asistata, dupaun program

Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

Sunt batran, dar vreau sa merg singur la baie!

personalizat pe aparate moderne.
Am solicitat pachetul Oxygene pentru tata fiindca includea diagnosticarea si tratamentul, in plus, cand nu ar fi mai rezistat de durere i se facea terapia cu ozon.
Tratament performant, ozonoterapia are capacitatea de a anestezia durerea, fara efectele devastatoare pe care le are anestezia la o anumita varsta. Efectele “respiratiei lui Dumnezeu “ sunt multiple si benefice avand ca efect o viata fara dureri si ameliorarea starii de sanatate a organismului.
Serviciile de sanatate oferite aici sunt la nivelul celor din statiunile balneoclimaterice de 4, 5 stele, securitatea, sanatatea si confortul pacientilor fiind in centru atentiei.
In institutia particulara nu se accepta internarea pacientilor cu afectiuni psihice (lucru care nu se intampla in spitalele de stat) sau cu boli infecto-contagioase. La cerere se poate face recuperare la domiciliul pacientului.
Tata, conservator si circumspect, a tinut sa stie toate amanunteleinainte de a fi internat aici. Auzind informatiile a acceptat bucuros, iar acum isi poate misca bine picioarele si nu mai acuza dureri. In fiecare an il internam cel putin 10 zile aici, iar starea lui de sanatate s-a imbunatatit simtitor. Este cel mai frumos cadou pe care puteti sa-l faceti unui varstnic din familie!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.