Axial Crater sau Nemo Carton Packer

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Axial Crater sau Nemo Carton Packer

Axial Crater sau Nemo Carton Packer

In toate fabricile si uzinele in care exista linii de productie automatizate sunt necesare si sisteme de ambalare automatizate, realizate de catre masini speciale. Vom vorbi in cadrul acestui articol despre masini de cartonat, doua sisteme ambalare profesionala care pot completa o linie de productie profesionala. Aceste sisteme de bazeaza pe tehnologia americana de ambalare in cadrul careia se folosesc masini diferite pentru fiecare sarcina pe care o poate indeplini sistemul.

Axial Crater sau Nemo Carton Packer

Prima masina de cartonat se numeste Axial Crater si este realizata de Sacmi Packaging, un furnizor mondial de solutii de ambalare si unul dintre liderii din America de Nord. Aceasta masina de cartonat este destinata liniilor de productie care au un randament mare, adica sa impacheteze un numar foarte mare de produse intr-un  anumit timp. Aceasta, dupa cum ii spune si numele, dispune de o axa carteziana de umplere  si functie de despachetare sau de deformare a cutiilor, fiind cel mai bine utlizata pentru manevrarea PET-urilor si a flacoanelor.

Este o masina de cartonat electronica, verticala, cu motoare fara perii sau complet mecanice, echipata cu un brat mecanic pentru prinderea si manevrarea produselor. Poate fi utilizata in numeroase businessuri, de la industria alimentara pana la industria farmaceutica sau cosmetica, acolo unde produsele sunt abalate in sticle si flacoane. Desigur ca o astfel de masina, pe langa forma standard poate fi si adaptata conform cerintelor fiecarui client.

A doua masina de cartonat se numeste Nemo Carton Packer si are functii asemanatoare cu Axial Crater si poate fi utilizata cel mai eficient tot in cazul sticlelor. Poate fi utlizata in cadrul liniilor de productie complexe si avansate, oferind un randament pe masura. In cazul sticlelor, Nemo poate manevra in jur de 72.000 de sticle pe ora, un numar impresionant, dar perfect normal pentru o fabrica mare. Fiind realizata din materiale de calitate, aceasta poate rezista fara probleme ciclurilor indelungate de ambalare si impachetare a diverselor produse. Precizia acestuia este data de un sistem de centrare automata care faciliteaza intrarea sticlelor in cutii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.