Marfuri chinezesti de calitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Marfuri chinezesti de calitate

Marfuri chinezesti de calitate

Importul produselor chinezești nu este o noutate. În vremurile vechi  erau importate cu succes flanele şi izmene flauşate care te scoteau din cele mai aspre ierni, dar şi maiouri şi chiloţi din in sau bumbac  de primă calitate.

Totul se desfăşura la nivel de companie de stat care era de la an la an mai greu de găsit pe piaţa românească. Important este că eu cu două astfel de perechi de lenjerie intimă am petrecut stagiul militar în 1974-1975.

Marfuri chinezesti de calitate

Astăzi aceste importuri au devenit tot mai făcute de  firma import China au devenit unele din cele mai importante din Europa.

Cu ceva ani în urmă lucram undeva în Olanda unde ne-am trezit peste noapte cu careva secții de nave fabricate în China pe care urma să le cuplăm şi să dăm naştere unui vapor.

Recunosc că am participat la saturarea secţiilor cu tubulatură şi ce m-a impresionat a fost faptul că toate dimensiunile din planuri corespundeau realităţii aşa că activitatea mea acolo a fost mult uşurată.

Astăzi avem de-a face cu importuri de materiale şi tehnologie mult superioare acelei perioade. In România a apărut o firmă care intermediază aceste importuri, numită bizz2china. Ei se ocupă de găsirea partenerilor chinezi pentru firmele româneşti.

Bizz2China oferă servicii import China este o companie total independenta, nefiind in nici un fel subsidiara a vreunui concern sau a vreunui producător din mediul economic chinez. Datorită acestui lucru, vei obține din partea noastră un climat de afaceri absolut transparent, fără costuri ascunse si posibilitatea de a coordona comenzi de import China pe mai multe domenii.

De la aprovizionarea cu mărfuri, la verificarea şi recomandarea furnizorilor, există toate serviciile. INCEARCĂ SERVICIILE  Bizz2China – Iți poți permite tarifele  Bizz2China. La valoarea comenzii tale, adăugam un comision care variază in funcție de suma importului din China. De exemplu, la o comanda in valoare de 2.500 de euro, noi percepem un comision de 7%. Iar când suma creste, noi scădem comisionul. Convinge-te de oferta  Bizz2China, nu vei găsi preturi la fel de bune:

> 2.500 euro – 10.000 euro   = 7%

> 10.000 euro -100.000 euro   = 5%

> 100.000 euro – 250.000 euro = 4%

> peste 250.000, iți oferim un preț special

> verificare eligilibitate furnizor: 250 euro

> verificare tip furnizor: vine la pachet cu verificarea egibilităţii furnizorului la care se adaugă o taxa de 50 euro

> cotație transport + taxe vamale calculate per import: 50 euro

Afacerile de import din China au cunoscut un avânt nemaipomenit în ultimii cinci ani, atât datorită preţurilor scăzute oferite de producătorii chinezi cât şi datorită volumului mare de marfă oferit spre comercializare.

Datorita experienței acumulate de-a lungul anilor, Bizz2China se dovedește a fi partenerul numărul 1 in relația dintre importatori si principalii producători din China. Portofoliul solid al firmei noastre nu reprezintă doar o carte de vizita, ci si garanția încheierii cu succes a oricărui contract de import China. Noi oferim certitudinea calităţii mărfurilor, a seriozității furnizorului si a transportului către depozitul dumneavoastră, efectuat in condiții depline de siguranță.

Bizz2China firma import China a apărut in anul 2006 ca o reacție la problemele de calitate pe care le aveau importatorii români la acea vreme. Astfel, am devenit prima firma româneasca de pe piața din China.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.