Ascar detine comoara mobilitatii tale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ascar detine comoara mobilitatii tale

Ascar detine comoara mobilitatii tale

Cand te trezesti cu 10 minute mai tarziu si pierzi autobuzul fiind condamnat sa mai intarzii 15-20 de minute prin statii, realizezi ca un mijloc de locomotie reprezinta o adevarata comoara fiindca detesti sa-ti faca seful scene in fata colegilor. In plus, daca esti profesor iti este o frica teribila ca micutii sa nu darame clasa, sa se accidenteze sau sa se ia la bataie. Si in alte domenii de activitate, intarzierea se poate plati scump, de pilda medicia de urgenta si multe altele.

Serviciile Rent a car Ascar reprezinta o comoara pentru omul punctual si cu responsabilitati. Imagineaza-ti ca in loc sa tremuri cu picioarele in zapada si sa simti tot vantul si gerul in fata, scoti masina din parcarea din fata blocului si pleci la serviciu!

Ascar detine comoara mobilitatii tale

Si, fericire maxima! Porneste la prima cheie fiindca este noua si cu reviziile si reparatiile la zi. Tragand linie vei observa ca ai numai avantaje fiindca:

-taxele de inchiriere sunt foarte mici si cu ajutorul lor faci multe economii, adica ai plati mult mai mult, daca ar fi masina ta: rca, cauciucuri de iarna, spalatul exterior-interior

-cu ajutorul ei economisesti timp, mai poti lucra ceva de-acasa si obtine bani pentru tine si pentru familia ta.

-poti inchiria (cand vrei sa faci impresie) o masina de lux, exemplarul pe care nu ti-l permiti in viata cotidiana.

-rezervarea se face in cateva minute la telefon sau prin formularul de contact

-poti alege numarul ideal de locuri, fiindca un parteneriat cu colegii de munca, ar diminua cheltuielile.

Ascar. Ro detine comoara mobilitatii tale si a familei tale si acesta este cea mai mare comoara din lume. Cu ajutorul serviciilor de inchiriere masini poti fi la timp la serviciu, la programarea la dentist, la medicul de familie, la institutii pentru plata facturilor, a taxelor si impozitelor sau pentru eliberarea adeverintelor.

Renault Trafic (8+1) este ideal pentru tabere, excursii cu familia. Ai inchiriat o masina garantata, buna, curata, cu taxele la zi? Iti permiti luxul sa te trezesti cu 20 de minute mai tarziu si sa ajungi acasa cu 1 ora mai repede ca de obicei de la serviciu!

 

 

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte