La batranete pana si pielea cade de pe tine

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

La batranete pana si pielea cade de pe tineLa batranete pana si pielea cade de pe tine

Hai ca intelegi ca te dor salele si picioarele si trebuie sa scrii in carnetel ce este mai important sa nu uiti ce ai de facut, ca ti se lasa sanii, dar ii rezolvi mai cu un sutien cu sarme (ai fi in stare sa-i legi si de gat daca s-ar putea), mai cu buretei, dar cand ti se lasa obrajii este cam grav!

La batranete pana si pielea cade de pe tine

Mai in gluma, mai in serios, se spune ca dupa 30 de ani o femeie trebuie sa aleaga: ori este frumoasa la fata si sacrifica posteriorul care devine mare, ori alege posteriorul si sacrifica fata.

De cand s-a introdus si la noi lifting facial femeile nu mai sunt obligate sa sacrifice ceva din frumusetea lor perfecta.
De ce se lasa obrajii, ne cad spracenele si pleoapele si atarna neplacut colturile buzelor? Fiindca vorbim, radem, ne incruntam, folosim muschii la maximum, ba mai mult de-atat ne culcam la ore tarzii sa luam examene si pierdem noptile sa ne veghem copilul sau barbatul bolnav.
Asa suntem noi femeile: asistente medicale si gospodine cu norma intreaga, femei de cariera si manechine si nimeni nu ne crede cand ne invadeaza ridurile, se lasa pometii si pielea atarna inestetic pe gat si obraji.
Unde sa mergem si la cine sa apelam sa ne recapatam frumusetea? Mai intai pe site-ul doctorului Renert pentru o documentare. De pilda la sectiunea lifting facial figureaza patru tipuri de tratamente:
-Liftingul de sprancene cu Botox sau Dysport
-Lifting cu microfibre elastice de suspensie
-Liftingul facial chirurgical
-Miniliftingul facial.

Preturile sunt afisate la vedere, iar profesionistii de la clinica trateaza pacientii ca pe niste prieteni vechi. Empatia de care dau dovada a fost remarcata de multe dintre vedetele care au apelat la bisturiul doctorului Renert pentru restaurarea frumusetii lor. Alte aspecte oneste care caracterizeaza activitatea renumitutlui estetician se refera la:
-afisarea cu exactitate a duratei rezultatelor interventiilor. Pacientul nu este indus in eroare si nu i se promit rezultate care nu corespund realitatii. De pilda injectarea cu botox aduce o imbunatatire a aspectului fetei valabila de la 2-4 luni, iar una cu Dysport de 2-4 luni. Chiar daca este mai complicat si mai costisitor, liftingul facial este garantat mai mult timp.
-pacientul este informat punctual inca de pe site despre: contraindicatii, daca se impune internarea in clinica sau nu, cat timp raman semnele pe fata si in cat timp se poate intoarce la munca sau isi poate relua viata sociala
-informatiile privind interventiile si preturile sunt foarte bine structurate.La batranete pana si pielea cade de pe tine
-echipamentele sunt de ultima generatie
-evaluarile clientilor la superlativ
-echipa doctorului Renert este una dintre cele mai bine pregatite din tara si din Europa si dedicata pacientilor si nevoilor acestora de infrumusetare.
-la clinica respectiva nu se face discriminare si barbatii pot apela la doctorul Renert pentru dobandirea frumusetii din tinerete.

Si barbatilor li se ofera remodelarea buzelor si a regiunii pleoapelor, dar si implantul sintetic de par si tratamentul transpiratiei excesive.
Sper ca v-a convins ca nu trebuie sa ne mai temem de pierderea frumusetii pentru ca ea este redata posesorului prin intermediul medicilor artisti, cu ajutorul noilor descoperiri si echipamentelor moderne.
Veti imbatrani frumos, dragi barbati si femei!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte