Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

Nu vei avea o a doua șansă la o primă întâlnire cu femeia frumoasă și inteligentă pe care o admiri de mult timp, de aceea trebuie să o impresionezi cu adevărat din primul moment. Înainte de a vorbi despre pasiunile voastre, muncă și călătorii, ea își va face o impresie luând în considerare stilul tău vestimentar și atenția la detalii.

Tips&Tricks pentru bărbați

Atracția fizică este vizibilă din primele minute și poate fi definitorie pentru viitorul unei potențiale relații. De aceea, înainte de toate, cele mai multe dintre femei sunt atente nu doar la stilul hainelor pe care le porți și dacă ți se potrivesc, ci și la calitatea acestora, la culorile pe care le asortezi și la importanța pe care o acorzi accesoriilor. Evită gafele vestimentare dacă nu îți dorești să pierzi teren în fața unei femei chiar de la prima întâlnire.

Află care sunt ținutele potrivite pentru prima întâlnire:

1. Desigur, trebuie să ai în vedere cu ce fel de femeie te întâlnești. Dacă este managerul unei companii de succes ori

Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

dacă lucrează în instituții de renume, atunci, cu siguranță, și-a eliberat programul pentru a ieși în oraș, iar tu nu trebuie s-o dezamăgești. Poartă o pereche de pantaloni drepți și o cămașă simplă, asortată corespunzător. Pe ambele le găsești dacă dai click aici și te orientezi atent. Evită pe cât posibil culorile stridente, în special în ceea ce privește pantalonii, întrucât acestea sunt mai potrivite unui adolescent. Cămașa poate fi într-o nuanță pudrată de verde, roz sau albastru, iar accesoriile întotdeauna puține și discrete. Dacă porți un ceas, vei da de înțeles că ești o persoană punctuală și responsabilă, ceea ce femeile apreciază întotdeauna.

2. Locul de întâlnire dictează ce tip de ținută trebuie să abordezi. Dacă hotărâți să ieșiți seara într-un bar, mai degrabă decât într-un restaurant, atunci te poți îmbrăca mai lejer. Alege o pereche de pantaloni chino, o cămașă și un pulover, care poate fi chiar colorat. Nu amesteca niciodată prea multe culori și alege pantalonii în funcție de anotimp. De exemplu, nu este recomandat să porți culori deschise pe timpul iernii. Niciodată nu asorta pantaloni deschiși cu un palton sau o geacă în culori închise, dacă vrei să ai o șansă în fața femeii cu care te întâlnești. Dacă ținuta și contextul îți permit, poți personaliza ținuta cu ajutorul unei perechi de șosete colorate și de calitate. Ea va aprecia, cu siguranță, naturalețea de care dai dovadă.

Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

Tips&Tricks pentru bărbați: 3 ținute potrivite pentru prima întâlnire

  1. Dacă te-ai hotărât, în sfârșit, să o inviți în oraș pe colega de serviciu pe care o placi de mult timp, atunci întâlnirea nu va fi, probabil prea formală sau rigidă. În ciuda faptului că vă cunoașteți deja, nu trebuie să te arăți indiferent față de ținuta pe care o vei purta. Poți alege o pereche de blugi fără rupturi, tăieturi sau pete inestetice și un pulover interesant, cărora să le asortezi o pereche de ghete. Ai grijă ca acestea să fie curate și bine întreținute, pentru a dovedi că ești un bărbat care are grijă de sine și de lucrurile sale. Nu face experimente vestimentare, cu toate că te simți în largul tău în preajma femeii cu care te întâlnești. Simplitatea și calitatea hainelor sunt mult mai importante în orice situație, chiar și în cazul bărbaților.

Sunt, așadar, câteva reguli de care să ții cont pentru a crea o impresie bună la prima întâlnire. Dacă puțini bărbați sunt atenți la detaliile din înfățișarea partenerei lor, femeile țin mereu cont de aspecte care s-ar putea să te surprindă. Urmează aceste sfaturi și asigură-te că prima voastră întâlnire va fi un real succes!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte