Aparate de dejantat – preturi si utilizari

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Un aparat dejantat sau o masina dejantat sunt folosite cu precadere in service-uri si vulcanizari. Scopul acestora este de a inlocui munca manuala depusa uneori nu doar de o persoana pentru montarea si demontarea anvelopelor si de mai multe, si de o usura considerabil. In cazul unui aparat profesional de ultima generatie, totate sarcinile sunt controlate cu ajutorul unui joystick de catre operator, avand ca rezultat un timp de lucru mai scurt si mai multa comoditate a celui care controleza aparatul.

Important pentru orice business este clientul multumit care va mai reveni si a doua oara, cand are o problema. Un client multumit le va marturisi ai altor persoane cat de bine i-a fost rezolvata problema de catre firma in cauza, si astfel, mai multi posibili clienti vor lua la cunostinta serviciile si calitatea oferita de firma. In unele cazuri, se intampla ca in timpul procesului de demontare sau de montare a anvelopelor, jantele sa fie zgariate sau chiar indoite daca un angajat face o miscare gresita, marind tipul necesar nu doar inlocuirii anvelopei dar si a remedierii defectului. Utilizant un aparat de dejantare, acest risc este indepartat in totalitate.

Avand la dispozitie modelul potrivit de masina de dejantat, nicio anvelopa nu va ramane nereparata. Fiecare astfel de masina este dotata cu un motor suficient de puternic pentru a putea demonta si monta roti de anumite dimensiuni. Cele mai bune apatate si masini de dejantat pot fi gasite la Elevatoare Auto, care se ocupa cu vanzarea de elevatoare, aparate de dejantat si tot ceea ce tine de un service sau de o vulcanizare. Preturile sunt pe masura sarcinilor care pot fi realizate de fiecare dispozitiv. Acestea, ca si aparatele, sunt in conformitate cu normele in vigoare astfel ca pot fi folosite fara probleme. Sunt performante, rapide, silentioase, sigure.

Pretul unui aparat de dejantat poate asadar sa inceapa de la 2000 de lei si sa ajunga si la 27 000 de lei, fiind vorba aici despre un aparat de ultima generatie, cu control prin joystick. Un astfel de dispozitiv este destinat service-urilor mari sau firmelor mari care se ocupa cu reparatiile auto sau a utilajelor mari.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.