Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

Da, sunt oameni obligati sa-si traiasca viata intr-o camera. Este cumplit, dar asta-i realitatea. Uneori simti ca innebunesti sa faci dragoste, sa lucrezi, sa te uiti la televizor si sa dormi in aceeasi camera. Oamenii saraci de la tara fac mancare si mananca in camera in care dorm si fac dragoste. Din fericire, asta nu se intampla, daca ai o garsoniera, dar este cumplit sa primesti musafiri in garsoniera, mai ales cand oamenii nu sunt suficient de civilizati si incep sa-ti deschida usile si sa se mire:
-Stati intr-o camera? Si ce mica este! Pai, noua nu ne ajung patru si aproape toate sunt de doua ori cat cutiuta asta de chibrit!
Nu te intrista! Poate fi doar o situatie de moment. Nimeni nu s-a nascut boogat sau invatat. Toate vin la timpul lor, iar cu mobilier pentru spatii mici poti face minuni.

Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

Ai nevoie de un Slide Suit, de un compact office si de o multi masa plus si camera ta versatila devine dupa trebuinta:

Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

Cu mobilier inteligent, ai sufragerie, dormitor si birou intr-o camera

-dormitor cu pat generos de mijloc, sa poti dormi cu cel drag, dar sa puneti pe etajera paharul cu vin, ceasca de ceai, cartile pe care le-ati inceput-o.
-sufragerie cand patul se strange, iar in locul lui raman biblioteca eleganta si plina de carti, dulapul de haine si scaune imbracate in piele. La nevoie multimasa pe role este trasa aproape de scaunele elegante si cafeaua este servita. Musafirii vor ramane mirati de mobila speciala pe care o ai, de aranjarea cu gust a camerei si de locul liber ramas. Precis ca te vor intreba de unde ai luat-o si nu esti obligat sa le arati trucul. Le vei spune adevarul numai prietenilor buni, nu celor care au venit sa inventarieze bunuri si sa rada de lipsuri.
-birou. Nu este nevoie sa stai toata ziua in pat cu laptopul in brate si sa lucrezi, fiindca te trage a somn.Pozitia oficiala de lucru este cea de la birou.
Dupa utilizare, toate lucrurile sunt stranse si puse la locul lor sa-si cedeze spatiu unele altora. Nu te lamenta ca nu ai bani, fiindca mobila inteligenta pentru spatii mici multifunctionala costa mai putin decat ai cumpara piesa cu piesa: birou, scaun pentru birou, biblioteca, dulap si masa extensibila! In plus, nu ai avea spatiu unde sa depozitezi toate astea, in timp ce mobilierul pentru spatii mici isi face loc cu gratie. Toate piesele enumerate de mine, care asigura mobila pentru dormitor, birou si sufragerie costa impreuna 6000 de lei, iar daca ar fi sa cumpari piesa cu piesa mobila pentru trei camere, te-ar duce de doua ori mai mult.
Suma de 6 000 de lei se imparte la 6, corespunzator celor 6 rate si asa dai 1 000 de lei lunar ca sa ai in casa cel mai destept mobilier din Romania si unul dintre cele mai noi din lume.
Trebuie sa iti mai spun ca produsele comandate sunt aduse la domiciliu si au termen de garantie cuprins intre 2 si 5 ani.
Magazinul Mobilierinteligent.ro a fost creat pentru a valorifica spatiile mici si a veni in sprijinul oamenilor cu venituri medii si locuinte mici sau cu locuinte luxoase, dar amatori de spatii mari de deplasare si de inedit.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.