Aparate de aer conditionat inverter de la Daikin si Hitachi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Aparate de aer conditionat inverter de la Daikin si Hitachi

Aparate de aer conditionat inverter de la Daikin si Hitachi

Vara se apropie și majoritatea dintre noi se confrunta cu alegerea unui aparat de aer condiționat. Nu există nicio îndoială că departamentul AC al unui magazin devine agitat în zilele de vara, având branduri care oferă caracteristici de vârf la un preț competitiv. Dar, unul dintre cele mai discutate segmente sunt aparatele de climatizare inverter.

 Ce este Aerul Conditionat Inverter?

Tehnologia inverterului ajută în principal la atenuarea consumului de energie al compresorului. De exemplu, dacă compresorul necesită mai mult, această tehnologie va da puterea dorită pentru a atinge o anumită temperatură. Un invertor este apoi utilizat pentru a controla alimentarea cu energie electrică, făcându-i să se reducă puterea, odată ce atinge temperatura dorită. Acest lucru vă ajută să reduceți facturile de energie și să faceți aerul mai eficient din punct de vedere energetic în comparație cu aparatele de climatizare regulate.

Deci, dacă aveți de ales intre tehnologia utilizată într-un aparat de aer condiționat inverter, vă prezentăm cateva aparate de aer condiționat disponibile pe piață, care sunt dotate cu tehnologie inverter.

Aparate de aer conditionat inverter Daikin 

Daikin este un nume binecunoscut în segmentul de aer condiționat, în special în categoria split AC. Și seria FTKP, probabil, una dintre cele mai multe serii de la companie. Invertorul divizat de aer conditionat este încă o adăugare care urmează moștenirea companiei. Aparatul de aer conditionat inverter Daikin vine cu o capacitate de 1.8TR și vine cu un tip de refrigerant R32, care este mai bun decât tipul R22 prezent în majoritatea aparatelor de aerconditionat disponibile pe piață. Dispozitivul vine cu o funcționare fără stabilizator, care protejează aparatul de aer condiționat de fluctuațiile de curent electric.

Aparatele de aer conditionat inverter Hitachi

Hitachi este cunoscut pentru fabricarea unor aparate de aer condiționat solide și acest lucru nu este diferit. Dispozitivul split este unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic split invertor disponibile pe piață și este încărcat cu câteva caracteristici interesante. Pentru început, aceasta are o tehnologie de control al răcirii Isense Air Sleep, care detectează în principiu mișcarea umană în timpul somnului printr-un senzor infraroșu și, în cazul în care nu există mișcare activă, crește temperatura cu 1 grad Celsius pe oră pentru 2 ore.

LG BSA18MAYD Dual Inverter 1.5T Split AC

LG este unul dintre cei mai mari producători în ceea ce privește aparatul de uz casnic. Compania a livrat câteva produse bune pe piața aparatelor de aer condiționat și același lucru se poate spune și pentru acesta. Dispozitivul vine cu câteva caracteristici interesante care includ o tehnologie dual inverter. Acest lucru elimină practic problemele de răcire și de zgomot necorespunzătoare, făcându-l mai eficient din punct de vedere energetic.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.