Cum combinam pantofii cu tinuta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum combinam pantofii cu tinuta

Cum combinam pantofii cu tinuta

Unele femei si-au facut un renume pentru că au obsesia  pantofilor. Cu toate stilurile nesfârșite și culorile încălțămintei, cine poate da  vina pe o femeie pentru ca are dulapul stivuit de sus în jos cu pantofi?

Cum combinam pantofii cu tinuta

Aceste informatii vă vor învăța cum să alegeți pantofii pentru a-i purta cu o tinuta, indiferent de culoarea acesteia, ocazie sau sezon.

Alegeți culorile pantofilor care se potrivesc cu hainele dvs. în loc de culori care concurează cu hainele dvs.

Purtați tocuri negre simple sau tocuri plate atunci când purtați o rochie cu un model luminos, îndrăzneț. Dacă ați purta un pantof mai complex, ar fi prea copleșitor în opinia unora. Evident, puteți purta orice pantofi doriți, cu condiția să nu existe nici un cod de îmbrăcăminte  sau probleme de sănătate și siguranță de luat în considerare.

Luați în considerare tocurile neutre sau “nud” dacă aveți o bluza de seară din paiete.

Adăugați energie la un costum simplu purtând pantofi in culori luminoase.

Adăugați un strop de culoare prin asortarea unui pantof roșu cu o rochie neagră sau maro.

Încercați un pantof elegant, cu un model funky, cum ar fi piele de crocodil dacă aveți o bluză simplă și pantaloni sau blugi neutri.

Ghidati  asortarea  catre o culoare găsită în îmbrăcămintea dvs. dacă purtați o tinuă multi-colorată. De exemplu, dacă aveți pe o bluză cu un model geometric, in culorile violet și roz, luați în considerare un pantof violet profund.

Evitați potrivirea perfecta a culorilor. Nu purtați o culoare solidă de la cap până la picioare. Dacă aveți o bluză albastră și o fustă albastră, evitați purtarea de pantofi albaștri.

Selectați culorile standard pentru mediile profesionale.

Cum combinam pantofii cu tinuta

Cum combinam pantofii cu tinuta

Purtați pantofi din piele maro S’Oliver  sau neagră la un birou conservator. Gri și bleumarin sunt o alegere bună pentru birou , de asemenea.

Includeți culoarea numai dacă aveți un birou mai puțin strict cu un cod de îmbrăcăminte casual corporativ.

Alegeți pantofii potriviți pentru sezon

Vara este timpul să vă bucurați de sandale și espadrile. Doar asigurați-vă că vă bucurați de ele fără șosete. In toamnă puteți totuși să fiți oarecum flexibili când dulapul dvs. trece la iarnă, dar evitați sandalele și espadrillele. Nu se potrivesc cu țesăturile și culorile mai grele ale toamnei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.