Idei de gravare a verighetelor din aur

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Idei de gravare a verighetelor din aur

Idei de gravare a verighetelor din aur

Metoda gravarii reprezinta o modalitate extraordinara de a va personaliza benzile de nunta! Obiceiul inscriptionarii unui poem romantic in interiorul sau pe exteriorul verighetelor s-a nascut la curtile Europei medievale.

Idei de gravare a verighetelor din aur

Astazi, gravarea unui mesaj pe interior – chiar si in jurul perimetrului pietrei tintuite- constituie una dintre cele mai simple cai de personalizare a unui inel de logodna sau de casatorie.

Cum procedati

Solicitati-i bijutierului sa va graveze inelul sau inelele atunci cand le comandati. In atelierul Atcom, gravorii profesionisti se ocupa de personalizare verighete aur, iar in limita a 15 caractere, puteti grava absolut orice text doriti (de exemplu: data nuntii; initialele; un citat in orice limba; un vers etc.). Magazinele Atcom va ofera posibilitatea de a configura modelele de verighete in functie de preferintele fiecarui client in parte. Mesterii nostri utilizeaza cutite din diamant si strunguri profesionale pentru a finisa si configura inelele de nunta asa cum doriti!

In cazul in care va ganditi la un inel modelat din aur de doua tipuri, aveti toate sansele sa beneficiati de o bijuterie unicat. Pentru un aspect plin de stralucire si eleganta, aveti ocazia sa montati pe benzile de nunta pietre de zirconiu sau diamante.

Va recomandam sa nu lasati acest pas pe ultima suta de metri! Astfel, sunteti siguri ca inelele dumneavoastra vor fi gata pentru ceremonia religioasa.

Idei unice. La Institutul Gemologic din America, cu ajutorul tehnologiei cu laser, se poate grava un mesaj microscopic, vizibil doar cu lupa, ca si cum ar fi un secret romantic intre cei doi parteneri de viata. Inscrierea unui mesaj pe diamant poate servi, totodata, si ca o dovada de “nastere” in cazul in care piatra ar fi furata sau pierduta.

Idei de gravuri

Cele mai populare idei sentimentale pentru gravarea benzilor de nunta: Amore mio; Vivo per lei; Mon amour; I love you; Forever; Eternity; Pentru intotdeauna; ai inima mea; all my love; I thee wed; to my soul mate; porecle sau nume de alint; Joie sans fin (bucurie fara sfarsit); Amor vincit omnia; No one but you; In thy breast my heart doth rest (engleza veche); Semper fidelis; citate din biblie etc.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.