Reguli esentiale pentru a nu te face de ras atunci cand porti un ceas de mana

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Reguli esentiale pentru a nu te face de ras atunci cand porti un ceas de mana

Reguli esentiale pentru a nu te face de ras atunci cand porti un ceas de mana

Cu toate ca ceasul de mana este unul dintre cele mai purtate accesorii nu toate persoanele ce il poarta stiu cum trebuie sa faca acest lucru. Avand in vedere acest lucru, in cadrul acestui articol voi oferi cateva reguli simple dar esentiale ce trebuie respectate pentru a nu iesi in evidenta in mod negativ atunci cand purtam ceasuri de mana.

Purtarea unui ceas de mana cu o dimensiune in raport cu marimea incheieturii mainii este una dintre cele mai simple dar esentiale reguli pe care trebuie sa le respectam atunci cand purtam ceasuri de mana. Oricat de mult ti-ar placea sa porti un ceas de mana impunator nu alege sa porti un astfel de ceas de mana in cazul in care esti o persoana slaba.

Dimensiunea curelei sau a bratarii ceasului de mana este o alta regula pe care trebuie sa o respecti atunci cand porti un ceas de mana. Aceasta dimensiune trebuie sa fie suficient de mare incat ceasul de mana sa stea lejer pe incheietura mainii insa acesta nu trebuie sa cada de pe mana.

 

Utilizarea unui ceas de mana adecvat situatiei sau tinutei vestimentare purtate este o alta regula de care trebuie sa tina cont cei care poarta ceasuri de mana. In functie de acest criteriu pot fi purtate urmatoarele tipuri de ceasuri de mana:

  • Ceasuri de mana casual, acestea pot fi purtate atat in activitatile de zi cu zi cat si in timpul iesirilor cu prietenii, fiind alegerea perfecta pentru cei ce doresc sa achizitioneze ceasuri barbati.
  • Ceasul de mana sport, este acel tip de ceas de mana ce trebuie purtat doar in timpul activitatilor sportive sau atunci cand este abordata o tinuta vestimentara sportiva.
  • Ceasul de mana elegant, acest tip de ceas de mana trebuie purtat doar la ocazii speciale si doar alaturi de o tinuta vestimentara impecabila din punct de vedere estetic fiind alegerea femeilor atunci cand acestea achizitioneaza ceasuri dama.

Reguli esentiale pentru a nu te face de ras atunci cand porti un ceas de mana

In concluzie, pentru ca ceasul de mana pe care il porti sa te puna in valoare este necesar ca acesta sa fie purtat in functie de anumite reguli, cele mai importante dintre acestea fiind prezentate in cadrul acestui articol.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.