Timmermans, vizita la Bucuresti si Dragnea

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Timmermans, vizita la Bucuresti si Dragnea

Timmermans, vizita la Bucuresti si Dragnea

În vizita sa la Bucureşti, numărul doi al comisie Europene domnul Frans Timmermans, Prim-vicepreşedintele acesteia a comis o eroare. Nu ştiu dacă este o „eroare intenţionată” sau făcută din neatenţie.

Timmermans, vizita la Bucuresti si Dragnea

Domnul Frans Timmermans s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. Îmi veţi spune că aşa trebuia pentru că Dragnea este Preşedintele Camerei Deputaţilor şi Preşedintele PSD. Totuşi Dragnea mai are o calitate, cea de persoană care execută o pedeapsă de închisoare cu suspendare aşa cum a stabilit Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care l-a condamnat pe domnul Dragnea, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul “Referendumul”, decizia penală a ICCJ nr. 114/22.04.2016. Data condamnării 22.04.2016. Domnul Dragnea se află încă în perioada de executare a pedepsei.

Acest amănunt nu ştiu dacă a fost omis dar eu cred că toţi oficialii ţărilor care au contacte cu Dragnea ar trebui să se simtă jenaţi de calitatea acestuia.

Dl Timmermans a venit la Bucureşti din cauza problemelor pe justiţie, dar luând o atitudine de ignorare a unei hotărâri judecătoreşti a anulat tot efortul făcut prin venirea sa la Bucureşti.

Sper totuşi se pare că dl Timmermans a avut o strategie când a adoptat o astfel de atitudine.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte