De ce am ales un elevator auto

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
De ce am ales un elevator auto

De ce am ales un elevator auto

Am sa va spun de ce am ales un elevator auto. Atelierul meu avea nevoie de un elevator 2 coloane, deoarece ramasesem in urma cu tehnologia.

In urma unor cautari pe internet, am ajuns la concluzia ca un elevator 2 coloane este ceea ce imi trebuia. Pentru a tine pasul cu toate service-urile care se respecta era nevoie de o schimbare.

De ce am ales un elevator auto

La inceput mi s-a parut un pic dificil, dar, dupa ce am studiat manualul tehnic, totul a devenit o joaca. Elevatorul este dotat cu un panou de control pentru a minimiza efortul fizic.

Eram foarte multumit de aspectul sau si uimit cu cata usurinta ridica masinile de la sol.

Mai mare a fost uimirea vechilor clienti care s-au bucurat mai mult decat mine, deoarece acum puteam sa le rezolv problemele mult mai repede.

La scurt timp am recomdat acest produs si altor prieteni de breasla. Daca la inceput au fost sceptici, dupa ce au vazut rezultatele obtinute la service-ul meu nu au mai ezitat.

Capacitatea elevatorului auto de a ridica pana la 4000 de kg imi ofera lejeritatea de care aveam nevoie. Atunci cand masina este ridicata de la sol, bratele mecanice se blocheaza pentru motive de siguranta.In plus, de cand il folosesc nu mai am nici salopetele deteriorate.

Un elevator 2 coloane o sa reduca timpul de lucru cu cel putin 20 de minute, avand destul spatiu si luminozitatepentru a observa unele detalii care in mod normal v-ar fi scapat.

Pentru service-urile care inca foloses metode invechite, precum cricuri hidraulice sau capre auto, recomand sa cerceteze internetul pentru a gasi un dealer de elevatoare auto.

O sa va convingeti singuri ca este o investitie minora, benefica pe termen lung.

Elevatorul auto nu necesita mentenata in mod frecvent si este foarte silentios emitand doar 70 dB.

Un alt beneficiu este ca o sa capatati mai multi clienti in timp, deoarece toti conducatorii vor dori o revizie completa de la A la Z, iar asta este posibila doar cand masina este pusa pe elevator.

Recoamand elevatoare auto 2 coloane! Informatiile pot fi gasite chiar pe site-ul lor.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.