Sticla este materialul cu ajutorul caruia puteti personaliza orice spatiu, la interior si exterior

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sticla este materialul cu ajutorul caruia puteti personaliza orice spatiu, la interior si exterior

Sticla este materialul cu ajutorul caruia puteti personaliza orice spatiu, la interior si exterior

Personalizarea interiorului unei locuinte este destul de simplu de facut daca ai la indemana materiale de calitate si idei pentru aplicatii cat mai interesante. Daca va bate gandul sa faceti ceva schimbari prin locuinta sau sa construiti un sediu nou al firmei dvs. va puteti orienta spre produsele din sticla. Sticla este un material destul de rezistent, poate fi tratata pentru a se uza mai greu si a nu provoca probleme, preturile nu sunt asa de mari, realizarea produselor din sticla este relativ rapida mai ales daca aveti si o firma care se ocupa de asa ceva de ani buni.

Sticla este materialul cu ajutorul caruia puteti personaliza orice spatiu

Usor de intretinut si de curatat, versatila si simplu de pus in opera sticla este o solutie buna atunci cand nu vreti sa cheltuiti foarte mult, dar vrei si un decor interior original si foarte elegant. Ea ofera avantajul integrarii unor elemente speciale, puteti sa aveti LED-uri si lumina pe corpurile din sticla, la usi, scari. De asemenea sticla are o transparenta mare, permite luminii naturale sa patrunda si sa schimbe atmosfera din fiecare camera. Spatiile vor parea mai mari cu usi sau mobilier din sticla, balustrade, sticla securizata va putea fi schimbata la nevoie si nu va produce accidente. Pentru ca sunt foarte multe aplicatii si puteti folosi sticla intr-o multitudine de variante pentru design si decor impresionant pe site-ul Xglas aveti deja pregatita o oferta bogata de produse din sticla de calitate, produsa in conditii tehnice deosebite. Dintre produsele pe care le puteti comanda de pe site-ul Xglas amintim balustradele, treptele si scarile, usile batante, automate si rotative, usi glisante.

Tot pe site-ul Xglas vom intalni sisteme de corpuri de iluminat pentru diverse spatii, vitrine pentru magazine, pardoseli, cabine de dus elegante, copertine din sticla si mobilier din sticla, fatade ventilate, sticle iluminate cu LED-uri. Echipa Xglas asigura de la prelevare cote si montaj la proiectare si servicii de mententata, consultanta de calitate. Toti oamenii din echipa au studii de specialitate in domeniu, experienta si idei pentru orice tip de proiect. Livrarea produselor comandate este rapida, ele ajung la dvs. imediat ce sunt finalizate si sunt montate cu grija pentru a avea un aspect cat mai placut, bine integrat in mediul in care se fixeaza.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte