Amef incurajeaza comertul legal si civilizat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Amef incurajeaza comertul legal si civilizat

Amef incurajeaza comertul legal si civilizat

Mai exista in Romania magazine satesti in care vanzatorul face calculul cumparatorului cu pixul, creionul sau cu calculatorul. Aici legumele si fructele sunt cantarite manual, de cele mai multe ori in defavoarea clientului si nu poate fi vorba de plata cu cardul.

Amef incurajeaza comertul legal si civilizat

Dincolo de faptul ca aceste aspect apartin comertului “antic”, ele incurajeaza comertul ilicit. Cumparatorul de buna credinta trebuie sa iasa din magazin cu bonul fiscal la purtator, iar daca doreste sa participe la tombolele cu premii organizate pentru el si sa fie liber sa plateasca de cate ori doreste cu cardul fiindca nu dispune mereu de cash.

Magazinul care isi respecta clientii este dotat cu cantar electronic si casa de marcat.

Cantarul electronic este foarte igienic si poate fi curatat de cate ori se impune acest lucru, spre deosebire de cantarele vechi din fier ruginit in care la magazinele mixte se cantareau si alimentele, dar si cuiele.

 

Cu aceste sisteme moderne, adica: cantare electronice, casa de marcat, cititor de coduri de bare eroarea umana este exclusa, toate tranzactiile sunt impozitate si avem constiinta curata ca prin cumparaturile noastre am contribuit la dezvoltarea economiei romanesti.

Ador cantarele electronice cu eticheta pe care le folosesc singura si care imi arata exact pretul produselor alese de mine. De asemenea cantarirea fructelor si legumelor in functie de tasta ii incanta si pe copii si trebuie sa recunoastem ca prin spectacolul oferit acestora, plus faptul ca ofera cumparatorului independent totala, cresc vanzarile.

Pentru o gestiune corecta Amef pune la dispozitia clientilor sisteme All in one, care nu sunt deloc scumpe. In functie de calitatea acestora preturile sunt cuprinse intre 1490 de lei si 4 800 de lei, dar este bine de stiut ca in cazul absentei acestor aparate amenzile date de catre FISC sunt mult mai mari.

Aparatele comercializate de Amef  sunt de cea mai buna calitate, ele fiind comandate de catre proprietarii de restaurante, magazine din malluri si supermarketuri.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.