Unde ne meditam?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Unde ne meditam?

Unde ne meditam?

Daca doriti sa va meditati pentru o limba straina sau aveti un copil care are nevoie de meditatii, exista in Bucuresti un loc specializat, cu o metoda extraordinara, care va poate ajuta in acest sens. Este vorba despre Centrul de meditatii Capri.

Unde ne meditam?

De ce acest centru? Pentru ca este unul dintre cele mai bune. Nu este un centru clasic, cu porfesori cu metodologie de predare invechita. Este un loc unde totul este relaxat, dar si performant in acelasi timp. Rigiditatea cu care suntem obisnuiti in scoli dispare in acest centru. Porfesorii sunt special instruiti pentru a oferi excelenta indiferent daca optati pentru cursuri de limbi straine sau meditatii matematica. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii contactati la unul dintre cele doua centre din capitala si sa va alegti cea mai buna oferta.

 

Puteti alege sa aveti, dumneavoastra sau copilul dumneavoastra, un tutore special sau puteti participa la sedinte de grup. Nu va faceti griji. Grupurile nu sunt mari. Numarul de cursanti este ales in asa fel incat fiecare persoana in parte sa beneficieze de atentie individuala. Salile de clasa sunt moderne, special amenajate pentru a va indemna la studiu. Structrura materiei este facuta in functie de nivelul fiecaruia dintre participanti. Nu conteaza daca sunteti avansati si doriti sa obtineti excelenta in materiile pe care le pun la dispozitie cei de la Capri sau daca sunteti abia la inceput. Exista o optiune pentru fiecare. In plus, nu conteaza varsta. Atat copiii, cat si adultii pot participa la cursuri fara nicio problema.

Profesorii vor dovedi ca sunt cei mai buni, special formati pentru a va oferi lectii speciale. Ei sunt dedicati meseriei pe care o fac si au multa rabdare cu oricine. Aplica un stil de predare occidental unde fiecare poate avea o parere, unde este incurajata originalitatea si implicarea. De fapt, asta isi doresc de la elevi: sa gandeasca, sa participe activ si sa demonstreze ca sunt niste diamante ce trebuie doar slefuite.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.