Cursuri de programare java, acreditate de Ministerul Muncii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cursuri de programare java, acreditat de Ministerul Muncii

Cursuri de programare java, acreditate de Ministerul Muncii

Calculatorul! O mobila fără valoare! Software-ul dă viaţă calculatorului si întregului sistem  de internet şi orice altceva.

Cursuri de programare java

Astăzi vă voi vorbi despre cursuri de programare java pentru care puteţi obţine sfaturi şi cursuri de la persoane cu maximă experienţă în domeniu.

Astfel accesând site-ul FasttrackIT veţi cunoaşte cei doi traineri care va pot conduce paşii pe această cale destul de dificilă.

Este vorba de Ioana Imbuzean şi Ionel Condor care va vor ghida primii pași pe căile limbajului java.

Mai întâi să vedem ce este Java.

Java este un limbaj de programare conceput pe la începutul anilor ʼ90, fiind lansat în 1995. Cele mai multe aplicații distribuite sunt scrise în Java. Astfel se creează o platformă unică, la nivelul programatorului, deasupra unui mediu eterogen extrem de diversificat. Multe firme îşi formează reţele interne de intranet fără conectare la internet iar în cadrul acestor platforme este nevoi de Java

Java are la bază elemente din limbajele de programare C și C++, dar modelul obiectelor este mai simplu și prezintă mai puține facilități de nivel scăzut.

Programul java, corect scris, poate fi transferat pe orice  platformă care are instalată o maşină virtuală Java. Acest lucru se poate face datorita faptului că  sursele Java sunt compilate într-un format standard numit cod de octeți (engleză byte-code) care este intermediar între codul mașină (dependent de tipul calculatorului) și codul sursă.

Mașina virtuală Java este mediul în care se execută programele Java. În prezent, există mai mulți furnizori de JVM, printre care Oracle, IBM, Bea, FSF.

Acestea fiind spuse pe scurt sper că înţelegeţi importanţa unei pregătiri de calitate dacă vreţi să deveniţi un bun programator în limbajul java.

La începutul articolului am amintit despre cei doi traineri de la FasttrackIT.

Cursuri de programare java, acreditat de Ministerul Muncii

Cursuri de programare java, acreditate de Ministerul Muncii

Ioana Imbuzean are 17 ani experiență pentru că a lucrat  pe proiecte software de diferite mărimi, in toate fazele de dezvoltare a produselor de la analiza proiectului, arhitectura, design, implementare, testarea rezultatului, scriind documentația pentru clienți si pana la faza de mentenanţă.

Ionel Condor are peste 18 ani în industria de software. Ionel a ocupat mai multe roluri: programator, manager de proiect si manager de dezvoltare software.

Experienţa şi tinereţea lor fac în aşa fel ca instruirea unor noi programatori să fie flexibilă şi uşor de înţeles.

Cei doi lucrează în două sisteme: Ioana lucrează  în timpul săptămânii, lunea, în intervalul 18:30 – 21:30, pe când Ionel lucrează tot în timpul săptămânii, sâmbăta, în intervalul 09:00 – 13:00.

În cadrul site-ului FasttrackIT exista şi varianta unor cursuri la distanţă. Eu doar voi aminti trainerii din această secţiune: Daniel Cosman, Remus Vescan, Razvan Costea, Cosman Gabriel, Luci Tudor şi Flaviu Ratiu.

Poate ma veti întreba ce cursuri au mai mare impact asupra pregătirii dumneavoastră. Este greu de dat sfaturi, însă eu am optat pentru cele ale Ioana Imbuzean. Este perioada din săptămână (lunea, în intervalul 18:30 – 21:30) când pot aloca timp suficient pentru  a frecventa cursurile dar şi pentru a aprofunda apoi acasă cele învăţate. Deci despre cursurile online nu vă pot spune nimic.

Lumea virtuală în care ne scufundăm nu o vom putea stăpâni fără o buna cunoaștere a acesteia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.