Ethereum – urmareste-ti investitia in timp real printr-o platforma inteligenta

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ethereum – urmareste-ti investitia in timp real printr-o platforma inteligenta

Ethereum – urmareste-ti investitia in timp real printr-o platforma inteligenta

Daca ai luat decizia de a face o investitie in ceea ce a revolutionat intreaga lume digitala – criptomonedele – atunci este bine sa faci o documentare in detaliu inca de la inceput. Cel mai bine este sa fii pregatit asa cum se cuvine, mai ales ca evolutia monedelor in general este una suprinzatoare. Te poti astepta oricand la orice, iar celor mai multi le surade ideea de a se imbogati peste noapte.

Ethereum – urmareste-ti investitia in timp real printr-o platforma inteligenta

Interesul fata de Ethereum a crescut considerabil, data fiind evolutia impresionanta a monedei digitale din ultima perioada. Unii din cei ce numai din curiozitate au studiat aceasta piata au renuntat din start la ideea de a face o investitie in acest sens din cauza instabilitatii monedelor in general. Este adevarat ca valoarea lor poate sa fie azi una si maine cu totul alta, dar speranta ca va fi vorba despre o evolutie pret Ethereum si nu un regres inca se mentine.

Ethereum consta intr-o platforma descentralizata, ce deruleaza o serie de contracte inteligente. In fapt este vorba despre aplicatii programate, asupra carora nu se poate interveni in nici un fel – nici prin frauda, nici prin cenzura sau prin interferente cu parti terte.

Probabil deja ai auzit despre faptul ca Ethereum planuieste sa implementeze un calculator digital global descentralizat, care sa realizeze contracte P2P, fara a deveni vreodata insa proprietatea cuiva. Minerii sunt cei care pot sa acceseze resursele retelei ce se are in vedere.

Vorbim deja despre o masina virtuala, ce vizeaza partea de protocol, responsabila de administrarea starii interne si de procesare. Acesta reprezenta fara nici o indoiala inovatia, in comparatie cu diverse alte sisteme ce au la baza blockchainul.

Te intereseaza sa obtii recompense in retea? In acest caz, este necesar sa devii miner al retelei. Cel mai accesibil mod din punct de vedere financiar este cel de a achizitiona un contract de minat Ethereum. In situatia in care te intereseaza o interfata GUI pentru portofel, recomandarea mea este DApp Wallet Ethereum. Chiar daca inca se gaseste numai in versiunea Beta, iti ofera posibilitatea de a scrie mai usor aplicatiile descentralizate, cand folosesti Ethereum. Acesta utilizeaza tehnologia de tip blockchain.

De ce ar trebui sa ai in vedere o aplicatie descentralizata? Pentru ca reprezinta o proprietate importanta, servind unui scop precis. Prezinta avantajul ca nu depinde de nici o parte existenta specifica.

De ce te-ar interesa un contract in acest sens? Avantajele de care ai parte astfel sunt mai multe. Pentru inceput, acesta iti va permite sa mentii un stoc de date folositor. Este valabil atat in cazul altor contracte, cat si pentru lumea exterioara. Ca sa iti fie mai clar, spre exemplu o parte poate reprezenta un contract ce stimuleaza o anumita moneda, alta poate constitui un contract ce inregistreaza calitatea de membru al unei organizatii.

Daca inchei un contract de acest tip, acesta va functiona precum un cont propriu extern, insa ce presupune o politica de acces mult mai complicata decat in mod normal. Pe scurt, contractul de expediere, cum este numit, va transmite mesaje mai departe, spre unde doresti, in conditiile in care respecta anumite cerinte. Acestea exista si intr-o varianta mai complexa, ale carei conditii dupa care functioneaza depind de natura mesajului ce se doreste transmis.

 

Cel mai simplu caz de utilizare pentru aceasta functionalitate este o limita de retragere care este evitata printr-o procedură de acces mai complicata. In fine, lucrurile sunt mult mai complexe si informatiile de curprins la fel sunt destul de multe. Cel mai bine este sa te documentezi cu privire la aceste contracte de pe o platforma specializata, care se ocupa cu ele. Intra pe Criptomonitor.ro daca te intereseaza sa afli mai multe detalii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte