Cum am scapat de mirosul teribil de la subsol

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum am scapat de mirosul teribil de la subsol

Cum am scapat de mirosul teribil de la subsol

La subsolul unui bloc cu vad comercial mare deschisesem cofetaria noastra. Aici venea toata lumea din oras stiind ca se putea manca prajituri uriase si foarte bune si se facea cafeaua cea mai buna. Invatasem personalul sa zambeasca, sa fie amabil si mai ales pe ceasca de cafea, alaturi de cuburile de lapte, sa i se duca fiecarui client un desert ambalat din partea casei: o bomboana, un fursec, o minitableta de ciocolata.

Cum am scapat de mirosul teribil de la subsol

Tot aici se comandau torturile pentru nunti si botezuri, fiindca aveam un laborator de cofetarie-patiserie cu echipamente care permiteau decorarea prajiturilor cu poza sarbatoritului.
Ne placea sa decoram tematic cofetaria de Craciun si de Paste, sa pastram un aer intim, o atmosfera calda, fie ca oamenii ramaneau in local, fie ca ieseau pe terasa acestuia.
Totul a fost perfect, pana s-a declansat mirosul oribil din bloc. La inceput, oamenii intrau tinandu-se de nas, comandau rapid produsele si plecau, apoi nu mai intrau nici pentru comenzi la domiciliu.
Mirosea a apa de canalizare si vorba lui Cabral care a calcat intr-o canalizare infundata, mirosea a “rau”, oameni buni. Am luat legatura cu locatarii blocului, cu administratorul acestuia si ni s-a spus ca meseriasii vin si pleaca, nu gasesc nimic, prin urmare sa asteptam ca situatia sa se remedieze de la sine. Nu era vorba de afacerea mea, ci de faptul ca toti oamenii aceia erau in pericol sa se imbolnaveasca.
Asa am ajuns la cea mai buna firma ce ofera servicii de vidanjare Bucuresti .
I-am contactat in special pentru serviciile de consiliere vidanjari, curatare si inspectie canalizare. Le-am spus ca ii rog sa vina fiindca este o urgenta si in 2 ore au sosit la adresa indicata cu echipamente si utilaje cu tot.
Au inspectat cu atentie blocul (cu permisiunea administratorului) si sistemul de canalizare din perimetru si au descoperit o teava care ducea intreaga mizerie intr-o incapere dezafectata de la subsol. De aici intreg mirosul emana in cofetaria mea, in tot blocul (si cand urcai scarile il simteai) si pe strada.
Am apreciat faptul ca au venit pregatiti, au debarasat incaperea de mizerie si au curatat-o ca izul acela de apa menajera si alte mizerii sa dispara.
In trei ore totul era gata, iar tariful a fost onest fata de beneficiile muncii lor grele.
Sunt cea mai ieftina si eficienta firma din Bucuresti, iar interventia profesionistilor care o reprezinta mi-a salvat afacerea de la faliment si cel putin 100 de oameni de la imbolnaviri fiindca si trecatorii sensibili de pe strada ar fi putut fi afectati de miros.
Au inspectat si sistemul nostru de canalizare si le-a atras atentia vanzatoarelor sa nu mai puna zatul de cafea in chiuveta, ci in pungi pe care sa le arunce la gunoi.
Zatul de cafea, grasimea infunda repede tevile, iar situatia cu mirosuri oribile se poate repeta oricand. Ii cunosteam de cand stateam intr-un cartier rezidential si erau chemati la vilele de pe strada fiindca lucreaza cel mai curat, in sensul ca dupa vidanjare curatesc perfect mecanizat si puturile absorbante.
Acum oamenii vin cu tragere de inima in cofetaria noastra cu copilasii de mana, iar locatarii blocului ne-au multumit pentru interventie, deoarece duc si ei o viata normal.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte