Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

Îngrășământul care se absoarbe prin frunze  se numește foliar. Când avem o masă foliară dezvoltată și se vede cultura verde, arunci putem veni cu un îngrășământ foliar. Putem da oricând, nu afectează, dar cantitatea folosită de plantă este sporită când sunt frunzele dezvoltate.

Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

Daca vorbim de ingrasaminte foliare trebuie să subliniem ca acestea sunt substanțe care se aplica pe plante cu scopul de a completa hrana necesara plantelor cultivate in vederea creșterii cantitative si calitative a producției agricole

Fertilizarea foliară vine să completeze fertilizarea de bază și reușește să aibă o eficiență sporită pentru că nu este condiționată de umiditate și ploi.

Un lucru care trebuie spus de la început este că aceste îngrăşăminte sunt îngrăşăminte chimice obţinute în laboratoare, în fabrici. Ţinând seama că în anii următori anului 1989 s-au distrus uzinele chimice care produceau îngrăşăminte astăzi acestea se aduc din străinătate şi se comercializează prin tot felul de magazine aşa cum ar fi  fitoconsult.ro

Principala activitate a companiei ”Fitoconsult” o constituie vânzarea soiurilor de semințe, erbicide și a hibrizilor de selecție autohtonă și străină, plantelor ornamentale de cea mai înaltă calitate, a materialului săditor și produselor destinate horticultorilor și grădinarilor. Obiectivul acestora este să ofere toate acestea la cel mai bun raport calitate-preţ.

Obiectivul ”Fitoconsult”  este să ofere tratamente clare si corecte îngrășăminte foliare pentru vita de vie, cereale păioase, porumb, floarea soarelui, legume, pomi fructiferi.

Varietatea produselor este maximă, iar preţurile sunt destul de mici în comparaţie cu alţi vânzători.

Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

Insecticide si ingrasaminte foliare de la Fitoconsult

În afară de îngrășăminte foliare am găsit aici şi un insecticid foarte căutat, sojet – insecticid – biocid – pentru muște. Acesta este un insecticid foarte eficient pe care l-am folosit şi eu anul trecut împotriva muştelor de la containerele de gunoi.

În zona unde locuiesc există un container de gunoi pentru blocurile din împrejurimi. De multe ori firma de salubritate uită să ia gunoiul şi nici nu tratează cu insecticid zona, aşa că ne cotropesc muştele. Atunci am căutat şi am găsit acest insecticid –biocid – pentru muște care ne-a salvat de asaltul acestor insecte.

Tot pentru a ne apăra de dăunători, respectiv şobolanii din subsolul blocului ca şi cei de la containerul de gunoi, am cumpărat de aici şi un tip de otravă, nocurat pasta şi lipici șoareci – șobolani. Efectele au fost extraordinare, într-o scurtă perioada scăpând de aceştia.

Anul acesta am hotărât împreună cu vecinii ca să cumpărăm un nou insecticid, Agita 10 WG, un produs destinat distrugerii muştelor, un produs inovator cu acțiune insecticida ținta lui fiind toate speciile de muște care creează disconfort in gospodarii. Agita 10 WG este cel mai bun produs pentru combaterea muștelor la acest moment din lume. Conține o substanță insecticidă şi un atractant, un feromon sexual z-9 tricosen.  Important este că insecticidul nu este dăunător altor vieţuitoare.

Uite cum pornind de la niște îngrășăminte foliare am ajuns să vorbesc şi despre insecticide şi otrăvuri de şobolani.

Super chimizarea industriei agricole nu este bună. Dar folosind în mod inteligent aceste beneficii ale descoperirilor omului, se poate avea o foarte bună şi sănătoasă producţie.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte