Transporturi funerare și alte servicii de același gen

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Nașterea şi decesul sunt cele două limite de timp între care se desfăşoară viaţa noastră.

Dacă naşterea o putem estima cu mare exactitate, decesul unei persoane dragi ne găseşte de multe ori nepregătiţi. Durerea pierderii fiinţei dragi ne tulbură gândurile şi de multe ori neglijăm lucruri importante.

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Am fost prezent la o întâmplare cu gust amar, atunci când a murit soţia unui prieten. Aşa de zăpăcit era omul încât atunci când trebuia să o scoată pe decedată cu sicriul din casă el se trezeşte că nu găseşte certificatul de deces, necesar pentru înhumare. Atunci se adresează soţiei moarte:

-Maria, unde am pus eu certificatul de deces?” Unii au izbucnit în râs alţii au crezut că prietenul înnebunise. De fapt cât a trăit soţia lui aceasta se ocupa de toate actele din casă, în acele momente el fiind răpus de suferinţă nu a mai știut ce face.

Ei bine au apărut în ultimul timp numeroase firme de transport funerar care se ocupă atat cu transportul persoanelor decedate din străinătate sau între localităţi îndepărtate, dar şi de organizarea înmormântării.  Firma Rarox asigură transport funerar naţional şi internațional cu autoturisme specializate. Serviciul de transport funerar înseamnă transportul sicriului de la domiciliu sau spital, transportul persoanei decedate în biserica sau capelă, transportul funerar la cimitir. Mai multe puteţi găsi accesând site-ul  funerarenonstop-bucuresti.ro  .

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Serviciile oferite sunt de cea mai înaltă calitate cu profesionişti în domeniu. Transportul funerar se desfăşoară astăzi după nişte norme riguroase care nu pot fi încălcate. În urmă cu jumătate de secol transportul persoanelor decedate era mult mai uşor.

Măcar din acest motiv şi tot este bine să apelezi la specialişti în domeniu. Totodată aceştia oferă şi de pachete funerare ieftine, sicrie ieftine, accesorii înmormântare, aranjamente florale, totul fiind inclus într-un pachet foarte ieftin.

De fapt serviciile funerare puse la dispoziţie au preţuri care sunt fie acoperite prin talonul de pensie – ajutorul de înmormântare pentru pensionari – fie unele mai scumpe care sunt la circa 5000 de lei. Important este faptul că beneficiind de astfel de servicii nu mai trebuie să te preocupe organizarea tristului eveniment. Eşti liber să îţi exprimi sentimentele faţă de cel (cea) decedat (ă), fără alte griji.

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

Transporturi funerare si alte servicii de acelasi gen

La excursiile pe care vrei să le faci în străinătate eşti sfătuit întotdeauna să închei o asigurare de viaţă şi de sănătate. În caz de deces firma asiguratoare plătește contravaloarea transportului trupului neînsufleţit. Daca ești tu cel în cauză salvezi familia de la nişte cheltuieli destul de mari. Astfel de transporturi pot fi organizate şi de prietenii noştri despre care am vorbit până acum.

Viața ca si moartea trebuie întâmpinate cu demnitate, iar un serviciu funerar frumos este exprimarea sentimentelor noastre faţă de cel decedat.

În urmă cu doi ani, într-o zi geroasă de ianuarie am participat la o înhumare într-un cimitir destul de cunoscut din Bucureşti. Plecase dintre noi un prieten drag care rămas singur a fost găsit decedat în apartamentul său din Chitila. A fost nevoie de transportul său de la IML la capela Cimitirului Străuleşti, unde am rămas cu o impresie foarte proastă. Firma de pompe funebre care a organizat înmormântarea i-a ales un sicriu mai scurt, îmbălsămarea şi cosmetizarea fiind făcute de mântuială. Rudele, adică un nepot care a plătit înmormântarea nu a avut acces la sicriu până în ziua înmormântării, iar capela unde a fost depus se închidea la ora 16 aşa că nu se puteau face toate slujbele.

Fiți siguri că dacă apelați la funerarenonstop-bucuresti.ro nu se va întâmpla așa ceva.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte