Cadouri personalizate, cadouri unice

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cadouri personalizate, cadouri unice

Cadouri personalizate, cadouri unice

În încercarea noastră de a ne arăta dragostea faţă de o anumită persoană recurgem de multe ori la cadouri unice sau cum li se mai spune personalizate. În aceste fel rem să arătăm dragostea şi preţuirea faţă de persoana vizată

Spre exemplu anii trecuţi eu i-am făcut cadou fiicei mele un calendar cu chipul ei. A fost încântată. Acesta a fost comandat undeva, pe un site care oferea astfel de produse de acest tip.

Am văzut că Ghizbi oferă o serie de astfel de cadouri. Ele sunt importante mai mult sentimental decât material, dar pot rezolva o situaţie în care nu ne putem da seama ce cadou să luăm. Oferta este atât de variată încât nu poţi spune că nu găseşti aici aşa ceva.

Cadouri personalizate, cadouri unice

Am hotărât să fac pentru ziua de paşte de anul acesta câte un magnet frigider cu chipurile noastre, al meu şi al soţiei pe care să le oferim celor dragi. Pe ele urmează să fie scris „Paști fericit 2018”. Este o dorinţă de mai demult să facem aşa ceva dar până acum nu am găsit producătorul.

Magnetul de frigider este un cadou personalizat imprimat pe toata suprafața.

Cadourile personalizate se oferă cu ocazia unei sărbători sau a altui eveniment, iar rolul său  este de a câștiga simpatia celui ce îl primește.

Cadouri personalizate, cadouri unice

Cadouri personalizate, cadouri unice

Despre rolul cadourilor cred că nu are rost să vorbim. Totuşi eu cred că un cadou cu o valoare sentimentală mărită este mult mai preţios decât unul cu valoare materială sporită.

Cadourile personalizate sunt mereu de luat în considerare, mai ales când doriți ca impactul pe care acesta îl are asupra destinatarului  sa fie unul însemnat.

Ghizbi va oferă o gamă variată de cadouri pentru diferite ocazii începând de la cadourile pentru sugari până la cadourile pentru persoanele de vârsta a treia.

În ce priveşte cadourile pentru copii trebuie avut în vedere cât de periculoase pot deveni dar şi cât de atractive sunt.

Ghizbi vă oferă o serie de opţiuni care pot acoperi toate gusturile şi dorinţele.

De curând am fost invitat la botezul fetiței unui prieten. Pe lângă cadourile ce se fac de obicei în astfel de situaţii am decis să îi oferă şi o pernă inscripționată cu numele ei. Sunt sigur ca a avut efect pozitiv asupra prietenului meu.

Varietatea de cadouri este mare, aproape fără de sfârşit. Dar noi alegem ceea ce ne inspiră pe moment.

Un alt prieten al meu a trecut printr-o perioadă grea de recuperare după un accident. Familia şi prietenii l-am susţinut în spital, iar la un moment dat el, prietenul nostru s-a sculat din pat şi a început să meargă. Eu încântat de o astfel de revenire şi am comandat un cadou personalizat, din plexiglas, s-a născut o stea. I-am pus placheta pe noptiera din spital, iar mai târziu când a revenit acasă a luat-o şi o păstrează şi astăzi la loc de cinste.

Din exemplele date puteți vedea însemnătatea unui cadou personalizat, efect benefic atât pentru cel care îl primeşte cât şi pentru cel ce îl oferă.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.