Haine si incaltaminte pentru bebelusi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Haine si incaltaminte pentru bebelusi

Haine si incaltaminte pentru bebelusi

Apariţia unui copil într-o familie este totdeauna un motiv de bucurie. Chiar înainte de sosirea bebeluşului acasă trebuie să ai hăinuțe cu ce să îl îmbraci şi botoși pentru a-l încălţa.

Haine si incaltaminte pentru bebelusi

Datorită faptului că micuțul creşte foarte repede trebuie să te adaptezi şi să îi cumperi de fiecare dată încălţări noi. Atunci când cauţi incaltaminte bebelusi trebuie să fii atent ca aceasta să îi stea bine copilului şi să nu îl strângă.

După anii ’90 a apărut moda acum cu haine şi încălţăminte pentru copii la „mâna a doua”. Este un mod periculos de a procura toate acestea datorită faptului şi dacă  tu le speli foarte bine, acestea pot avea tot felul de ciuperci şi microbi care pot să îţi îmbolnăvesc copilul.

Un magazin online care îţi oferă haine noi şi încălţăminte de bună calitate, pentru bebeluşul tău  este Dunmag.

La aceste magazine online ai avantajul că marfa este trecută prin puţine mâini, dar  de buna calitate.

Am decis să cumpăr pentru copilul unei cunoştinţe unde aveam să merg în vizită nişte mocasini bleumarin pentru bebeluși pentru că acesta avea 10 luni, dar şi o salopeta cu inimioare baveta şi șoseţele.

Ajuns la prietenii mei am rămas încântat de faptul că mocasinii bleumarin pentru bebeluși care îi cumpărasem erau perfecţi pe piciorul copilului.

Discutând cu prietenii mei aceştia mi-au spus că şi ei cumpără haine şi încălţăminte pentru bebeluşul lor, de bună calitate, aproape lunar, tot din mediul online. Când le-am arătat site-ul de pe care le-am cumpărat eu cadourile, Dunmag, au rămas încântaţi de oferta acestora.

Ei ca si mine avem următoarea concepţie despre îmbrăcămintea şi încălţămintea copilului: Nu trebuie cumpărate haine şi încălţări mai mari pentru că acestea deformează corpul şi picioarele. Totul trebuie să se încadreze în mărimile normale.

Priviți şi dumneavoastră la câteva dintre produsele  Dunmag.

Ca orice viaţă viaţa şi sănătatea copilului nostru trebuie să o protejăm cat se poate de mult, dar nu excesiv. Totuşi contactul întâmplător cu surse de infecție accidentale trebuie să fie principala noastră grijă. În opinia mea hainele second hand ar trebui interzise prin lege atunci când ne referim la copii.

Un aspect care m-a încântat la cei de Dunmag a fost rapiditatea cu care au trimis marfa comandată. Am comandat într-o zi pe la prânz iar a doua zi dimineaţa m-am trezit cu coletul la uşă.

Pentru a-i încânta pe copii au apărut tot felul de lucruri cu imaginile eroilor preferaţi:

Este un mod de a liniști copilul care eventual este agitat şi a putea să interacţionezi apoi liniştit cu el.

Creşterea unui copil a devenit o ştiinţă şi nu mai este o joacă. Aceasta este urmare evoluţiei vieţii pe pământ şi apariţiei a noi concepte despre viaţă.

Pentru a cumpăra ceva de la Dunmag puteţi folosi comanda telefonică prin telefon 0747 636 656 / 031 431 51 04, pe WhatsApp la numarul de telefon 0747 636 656 sau prin e-mail la adresa contact@dunmag.ro .

Pe site mai există şi un ghid de mărimi pentru că în lume se folosesc diferite standarde aşa că este nevoie să te documentezi corect atunci când vrei să comanzi ceva.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.