Unde repari injectoarele Bosch?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Unde repari injectoarele Bosch?

Unde repari injectoarele Bosch?

Daca aveti o problema cu injectoare Bosch exista un loc unde puteti fi sigur ca veti beneficia de servicii de calitate si certificate de garantie. Pro Diesel Group este singurul service autorizat din zona Moldovei unde veti beneficia de testare, diagnosticare si reparatii folosind tehnologie de ultima generatie.

Unde repari injectoarele Bosch?

Ce este un injector? Injectorul este o supapa care injecteaza carburantul la motoare cu ardere interna, in canalul de admisie, intr-o antecamera de ardere ori direct in camera de ardere a motorului. Cum se poate defecta? Injectorul se poate defecta daca pulverizarea este incorecta. Atunci se aude un tacanit la ardere, are loc o supaincalzire locala sau se intrerupe stratul de ungere. In primul caz, va incepe sa creasca consumul de carburant, acesta pierde din putere, gazele arse au o calitate rea si se deterioreaza lagarele de motor. In al doilea caz, pistonul se poate arde sau pot aparea gauri. In al treilea caz, se poate gripa motorul. Pentru a functiona bine, adica pentru a avea loc o improscare perfecta a carburantului, este necesar ca jetul sa aiba stropi fini sper exterior si voluminosi spre interior. Astfel jetul va aprinde mai intai jetul exterior si arderea va fi mai lenta si mai uniforma si presiunea va avea o crestere mai fina in camera de ardere.

Cam acesta ar fi principiul unei bune functionari a injectorului. De aceea, daca va lasa injectoroarele, puteti apela cu incredere la Pro Diesel Group. Va vor face reparatii injectoare Bosch la standarde europene. Specialistii de la Pro Diesel Group vor marca injectoarele cu indicatie de calitate. Vor folosi Bosch Quality Scan prin care se verifica rapid si fara complicatii calitatea acestor injectoare. Se vor introduce datele de componente, vor fi afisate informatii de reparatie si aceste informatii se pot gasi foarte usor informatiile necesare pentru repararea injectoarelor Bosch.

Va garantam ca veti fi multumiti de fiecare actiune intreprinsa de specialistii de la Pro Diesel Group pentru ca au cele mai inalte standarde de functionare si de lucru. Veti avea, cu siguranta calitate si garantie. Dupa ce veti colabora cu cei de la Pro Diesel Group nu veti mai alege un alt service pentruca niciunul nu va va oferi aceleasi conditii si rezultate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.