Construieste cu cap cu Smart Home Concep

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Construieste cu cap cu Smart Home Concep

Construieste cu cap cu Smart Home Concep

Vreţi să vă construţi o casă şi nu ştiţi ce proiect să  alegeţi? Pentru proiect de structura apelaţi la Smart Home Concept.

Construieste cu cap cu Smart Home Concep

De ce vă recomand această firmă? Iată şi motivele: este vorba despre o echipă de arhitecti şi ingineri cu o lunga experienta în domeniul proiectarii constructiilor de orice fel, verificatori si experti tehnici cu atestat MLPTL experimentati.

Fiecare proiect este tratat cu maximă seriozitate şi profesionalism.

Baza proiectelor este una devenită deja clasică în ţară, dar care se poate modifica în funcţie de cerinţele fiecăruia fiind flexibilă datorită faptului că structura companieie este una unitară.

Smart Home Concept vă pune la dispozitie un catalog de case pe care, vă invită să-l vizionati online, pe siteul său.

În alegerea dumneavostră specialiştii Smart Home Concept vă oferă suport atât în procesul  de alegere a proiectului, în procesul de autorizare a executiei lucrarilor, dar şi până la finalizarea constructiei şi predarea acesteia „la cheie“.

Faptul că folosiţi aceelaşi furnizor de servicii de la concepţie până la prelauare finală vă garantează un preţ mai mic al lucrării printr-o viziune unitară asupra proiectului şi o seriozitate absolută. Tot în cadrul site-ului veţi găsi un tabel cu preţul pentru foarte multe servicii aşa că înainte de a legătura cu ei vă puteţi face o idee asupra preţului care va trebui să îl plătiţi.

În procesul de construcţie a locuinţei tale un rol foarte important îl are arhitectul care începe să schiţeze o conepţie de casă după ce în prealabil s-a sfătuit cu dumneavostră.

Construieste cu cap cu Smart Home Concep

Construieste cu cap cu Smart Home Concep

Urmează firma de construcţii cu acelaşi rol important care împreună cu ingerii constructori caută să pună în operă imaginea voastră despre casă. O ehipă de constructori care lucrează împreună cu arhitectul va realiza o casă mult mai ieftină decât dacă doriţi să o realizaţi în regie proprie sau alt tip de lucru.

Am avut ocazia să văd o casa foarte bine structurată din punct de vedere al compartimentării şi lucrată foarte bine, dar la care nu s-a respectat adâncimea fundaţiei (fundaţia a fost aşezată la nivelul solului). Construcţia nu este nici până acum autorizată, nici un arhitect nu vrea să dea avizul său, iar primăria a început să someze pe proprietar să demoleze construcţia considerată ilegală. De fapt constructia care are două etaje, a început să se încline, lucru ce o face pe zi ce trece tot mai instabilă.

V-am dat acest exemplu ca să înţelegeţi bine ce înseamnă să lucrezi în regie propie şi ce înseamnă să lucrezi cu firme autorizate. Chiar dacă iniţial vi se pare un cost mai mare cu o astfel de firmă, la final veţi constata că plătiţi mai puţin. Vorba românească spune: „Nu fi scump la tarate si ieftin la faina.”

Eu vă recomand să folosiţi serviciile  Smart Home Concept pentru că:

  • proiecteaza eficient din toate punctele de vedere (functional, tehnic, estetic), obtinand astfel solutii economice optime printr-un consum redus de materiale. De asemenea, o structură de rezistenţă supradimensionată nu vă aduce decât cheltuieli suplimentare, aşa că prietenii noştri pot obţine o structură de reyistenţă astfel elaborată elaborată încât să se obtina un consum redus de materiale cu eficienţă maximă;
  • nu percepe TVA astfel ca pretul pe care dumneavoastră trebuie sa il achitati este mai redus;
  • echipa Smart Home Concept este compusă din specialişti arhitecţi, ingineri structurişti şi instalatori care lucreaza în cadrul aceluiasi birou, existând între aceştia o relaţie continuă de coordonare, consultare si cooperare pentru atingerea celor mai bune rezultate si intr-un timp redus;

Toate acestea şi multe alte avantaje le găsiţi pe site-ul Smart Home Concept

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.