Permisele de pescuit ANPA pentru 2018

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Permisele de pescuit ANPA pentru 2018

Permisele de pescuit ANPA pentru 2018

De curând am primit la redacție scrisoarea unui cititor a site-ului nostru exasperat că până acum nu a reușit să obțină un anume permis PERMIS DE PESCUIT RECREATIV din partea ANPA care să îi permită obținerea avizului de frontieră pentru pescuit. Vă redăm mai jos textul scrisorii :

Către ANPA, Str Transilvaniei, nr.2, sectorul 1, Bucuresti

Telefon: 0374.466.140 , 0374.466.139

 Fax: 0374.466.138

DOMNULE PRESEDINTE

Subsemnatul …………………………….., domiciliat în ……………….Olteniţa, cod 915400, jud. Călărași în calitate cetățean al României cu drepturi depline, vă rog să oferiți lămuririle necesare în legătură cu permisele albastre pe care ANPA trebuie să le elibereze pentru ca pescarii amatori să poată practica pescuitul recreativ în apele de frontieră.

  • Mulţi dintre noi nu am ajuns în posesia acelor permise. Nu au fost editate la timp aşa că nu s-au eliberat.
  • În anii anteriori permisele erau eliberate pe o perioada mai îndelungată nu ca cele de acum care trebuiesc schimbate anual. (Anul viitor vom avea parte de acelaşi tratament)
  • Permisele sunt eliberate pe zone cum este Muntenia, Dobrogea, etc. Eu dacă vreau să pescuiesc şi în Mehedinţi trebuie să cer de la filiala dumneavoastră din acea zonă alt permis.
  • În prezent nu mai pot obţine permisul de la sediul dumneavoastră central pentru că acolo se eliberează numai pentru zona Bucureşti Ilfov.
  • Anul acesta aţi obstrucţionat pescuitul la Dunăre pe perioada de la începutul anului până acum, prin neacordarea acelor dovezi care să ne permită să obţinem PG-ul. Cum comentaţi acest fapt?
  • Asociaţiile Judeţene  de Vanatoare si Pescuit Sportiv nu au primit pentru distribuire aceste permise pentru că nu vreţi să încheiaţi un acord cu ele, după cum am fost informat în urma mai multor discuţii avute cu aceştia.

 

Al dvstră

…………………………..

În atenţia domnului preşedinte al ANPA Nicolae Dimulescu

Permisele de pescuit pentru pescuit sportiv,  ANPA pentru 2018 unde sunt şi de ce se întârzie editarea şi distribuirea lor?

În anexa aveţi exemple de permise coform ORDINNr.60 /2017 de permise care nu mai sunt valabile acum. Cum trebuie acţionat pentru că pescarii se văd în imposibilitatea de a pescui în mod legal.

Comments

comments

Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.