Nu se mai fac asigurari auto la noi in oras

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Nu se mai fac asigurari auto la noi in oras

Nu se mai fac asigurari auto la noi in oras

Locuiesc intr-un orasel mic de munte, in care singurul eveniment important este Universitatea de Vara, sesiune de prelegeri tinute in cinstea marelui istoric Nicolae Iorga, care a locuit mult timp in orasul nostru si are si un muzeu care se poate vizita aici.
Alte personalitati care au trait sau au trecut pe aici sunt: Miron Radu Paraschivescu (autorul cunoscutei poezii Rica) si pictorul Nicola Tonitza.

Nu se mai fac asigurari auto la noi in oras

Pana saptamana trecuta, exista un birou situat central de unde puteam lua rca auto, dar tocmai cand a expirat asigurarea la masina am citit nemultumita anuntul pe geam: „Firma noastra s-a desfiintat. Va multumim pentru ca ati incheiat rca la noi!”
Le-am apreciat gestul, dar anuntul politicos nu m-a ajutat cu nimic, fiindca peste o saptamana trebuia sa ma duc cu autoturismul la nunta fiicei unei colege de serviciu, la sute de kilometri distanta si nu puteam merge fara sa fiu in regula.
Deranjant era ca nu gaseam solutie si promisesem prietenilor nostri de familie ca le asiguram transportul.
Cum ziua cea mare se apropie, ieri am intrat pe internet si am tastat: rca auto ieftin gandindu-ma la faptul ca am nevoie de bani pentru dar si pentru toaleta. Nunta acesta de fite ne va costa mult, de aceea orice economie este bine venita. Asa am fost condusa catre site-ul Rca-auto.ro. Inca de la intrarea pe pagina lor am fost placut impresionata de modul in care este puse la punct prezentarea virtuala. In cateva secunde s-a incarcat pagina si am completat formularul online cu datele necesare. Am gasit repede si calculatorul Rca in functie de datele masinii si am constata ca firma merita locul 1 in topul celor mai ieftini furnizori. Am cercetat apoi perioada pentru care pot solicita polita.
Am gandit avantajos: trebuie sa selectez perioada maxima, fiindca in oras nu mai exista asigurator. Am dus cursorul la 12 luni fiindca asa scapam de grija un an intreg.
Cum intram in posesia actului necesar calatoriei? Existau trei posibilitati:
1.De la sucursala. Nu mai era timp sa ma deplasez pana acolo, asa ca am taiat de pe lista acesta modalitate d eintrare in posesie.
2.Sa mi se puna gratuit actul in cutia postala de catre factor care primeste instructiuni clare privind livrarea.
3.Sa fie adus prin intermediul serviciului de curierat rapid contra cost.
Tot ce aveam de facut, dupa plasarea comenzii si indicarea adresei livrarii era sa fac dovada platii si sa astept. Am fost placut surprinsa sa primesc actul necesar unei calatorii asa de lungi a doua zi.
Asa am reusit sa-mi tin promisiunea si sa particip cu mult drag la o nunta frumoasa cu fantana din ciocolata, aranjamente din flori naturale, candy bar, tort de 25 de kilograme si multi oameni buni si frumosi pusi pe petrecere.
Sunt mai mult decat multumita de proptitudinea livrarii si de pret, incat imi vine sa ma duc si sa scriu un contraanunt in locul in care cei care eliberau rca la noi in oras isi anunta incetarea activitatii cu prezentarea acestor furnizori online de exceptie.
Cu polita la indemana conduc linistita fiindca sunt in regula si le multumesc in gand celor care au pus la punct sistemul de eliberare online a asigurarilor pentru masina.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.