Unde apelezi cand ai nevoie de stickere profesionale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Unde apelezi cand ai nevoie de stickere profesionale

Unde apelezi cand ai nevoie de stickere profesionale

Ai o firma si iti trebuie stickere profesionale? Apeleaza cu incredere la AgrafaPrint. Acestia iti ofera stickere volumetrice cu rasina, stickere imprimate digital, stickere imprimate UV, stickere dubla fata si stickere sigiliu.

Unde apelezi cand ai nevoie de stickere profesionale

Stickerele volumetrice cu rasina sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital. Pe acesta va fi aplicata o rasina speciala. Aceasta ofera o calitate mult mai buna stickerelor. Culorile aplicate sunt exact dupa dorinta clientului ca si forma acestor stickere.

Stickerele imprimate digital sunt realizate in asa fel incat sa reziste la diversi factori. Acestea se pot aplica pe diverse suprafete. Fie ca sunt pentru firma sau pentru uz personal, firma AgrafaPrint iti va realiza orice iti doresti. De asemenea, si in acest caz, numarul de culori este nelimitat.

Un alt tip de stickere la moda sunt cele imprimate UV. Ele se pot realiza pe folie autocolanta din PVC alb sau transparent in functie de dorinta clientului. Acestea rezista foarte bine la apa, dar si la temperaturile ridicate. Sunt recomandate pentru a fi folosite pentru aplicatii de interior si exterior. Formatul acestor stickere poate fi unul standard, dar si personalizat.

Stickerele dubla fata sunt extrem de cautate si interesante. Acestea sunt acele stickere special create pentru a fi aplicate pe geam, deoarece mesajul sau imaginea dorita vor aparea pe ambele fete. Imprimarea acestor stickere este realizata digital sau UV, atat pe folie autocolanta din PVC alb cat si transparent. Ca si in cazul celorlalte stickere, si acestea rezista la umezeala si temperaturi ridicate. Formatul este ales intotdeauna de client.

Ultima categorie de stickere puse la dispozitie de AgrafaPrint sunt cele de tip sigiliu. Sunt, de obicei, acele stickere pe care le folosim in cantitati mari pentru a le aplica pe diverse produse. Ele sunt realizate dintr-o folie speciala care se distruge cand se incearca dezlipirea.

Pentru a comanda astfel de produse, contactat-i pe cei de la AgrafaPrint pentru a cere o oferta de pret in functie de cantitatea, formatul si culorile pe care le doriti.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.