Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

In articolul acesta vom vorbi despe un cabinet de stomatologiecare vine in intampinarea nevoilor tuturor, incepand de la copii si pana la adulti, oferind servicii cat mai variate, dar si foarte accesibile.

Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

Cabinetul Cris-Smile l-am descoperit in urma cu un an de zile cand am fost impreuna cu un amic pestru a isi monta un aparat dentar.

In momentul in care am pasit in clinica am fost uimit de profesionalismul cu care am fost intampinati.

 

Amicul meu a fost preluat imedita de catre o asistenta care i-a vorbit foarte frumos si l-a rugat sa astepte putin, cerandu-si scuze pentru intarziere.

Intarzierea a fost una scurta, nu cred ca au trecut mai mult de 10 minute ca el a fost si invitat in cabinet pentru procedura de montare a aparatului.

Pe langa faptul ca nu a fost nevoit sa astepte, fata de alte cabinete unde esti programat la o anumita ora si intri in cabinetul stomatologic dupa o ora si ceva depinde acum de cat de mult se deregleza programarile, am fost placut surpins de curatenia sclipitoare inca de la intrarea in clinica.

Totodata am observat ca intre pacienti si medicii stomatologi s-a dezvoltat si o relatie de prietenie, relatie ce are la baza increderea si siguranta.

Am fost convins de profesionalismul lor si nu am plecat din clinica pana ce nu mi-am facut si eu o programare pentru un detartraj.

De atunci am ramas pacientul lor, al clinicii, si pot sa spun ca merg cu regularitatea acum, nemaifiindu-mi teama de medicul stomatolog.

Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

Cris-Smile, un cabinet la indemana oricui

Totodata un lucru destul de interesant este ca avem posibilitatea sa platim si cu cardul.

Cunoastem ca aceste servicii sunt destul de scumpe, de aceea este bine de stiut ca cei de la clinica accepta si plata cu cardul de credit, avand posibilitatea sa le platim serviciile in rate prin card Ing, 12 rate fara dobanda, sau si cu alte carduri de la diferite banci precum, Garanti Bank, sau Alpha Bank.

Toate acestea nu vin decat sa ne ajute pe noi, sa avem grija de dantura noastra, deoarece aceasta este foarte importanta.

Dragii mei daca sunteti in cautarea unor servicii profesionale va recomand cu incredere sa apelati la serviciile oferite de Clinica Cris Smile si cu siguranta nu veti regreta.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte