Old Blacks – Rock & more Festival evenimentul de la care nu poti lipsi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Old Blacks, Rock & More Festival

Old Blacks – Rock & more Festival evenimentul de la care nu poti lipsi

Vineri in data de 25 Mai, la evenimentul Old Blacks vor pasi pe scene trupe care au scris istoria in rock-ul romanesc precum Iris, Vita-de-vie, Trooper dar si formatii precum Subcarpati ce ofera tinerilor un nou fel de a se regasi in identitatea nationala.

Old Blacks – Rock & more Festival evenimentul de la care nu poti lipsi

Acestea sunt numele trupelor ce vor pasii pe scena Arenelor romane de la Bucuresti. Biletele pot fi achizitionate de catre fani direct de pe site-ul iabilet.ro, pretul acestor fiind de 65  lei  daca le achizitioinati pana in data de 25 Mai dupa aceea vor deveni 99 de lei la intrare.

Cei care isi doresc sa fie chiar mai aproape de iubitele trupe romanesti pot achizitiona de pe iabilet.ro, un bilet Golden Circle la pretul de numai 120 lei.

Este un eveniment cu adevarat deoasebit mai ales cand vine vorba de formatia Iris, pionieri al rocului romanesc, Iris a luat infiintare in anul 1976 la Bucuresti. Cat despre Trooper se poate spune ca desi sunt o trupa “tanara” in comparatie cu Iris acestia au dat dovada de multa maestrie pe instrumentele lor si versurile sunt exact de sufletul romanilor.

Cat pentru restul formatiilor fanii sunt la fel de entuziasmati sa ii revada pe scena deoarece, Subcarpati si Vita-de-vie in mod special au fost primii reprezentanti ai stilului de rock/metla alternativ din Romania similari cu colegi de breasla Americani Deftones sau Rage Against The Machine.

Old Blacks – Rock & more Festival anunta ca evenimentul va da o sansa si trupelor “noi” fiind o rampa de lansare in aceasta perioada. Vor fii prezente formatiile Gramofone, Kunnstra si White Ash care vor deschide scene  incepand cu ra 18:00.

Evenimentul pe care l-ai asteptat tot anul se apropie tot mai mult iar biletele sunt acum la dispozitia fiecaruia ce pot fi achizitionate de pe iabilet.ro.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte