Parcarea perfecta pentru masina mea, cand eu voi fi pe acoperisul lumii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Parcarea perfecta pentru masina mea, cand eu voi fi pe acoperisul lumii

Parcarea perfecta pentru masina mea, cand eu voi fi pe acoperisul lumii

Mi-am rezervat o excursie de 12 zile pe Everest, fiindca ma fascineaza cu inaltimea si cu legendele sale. De-as sti ca vin mai obosit ca la plecare din concediu si tot nu renunt la traseu.
Stiu ca este solicitant si ca si-a luat un urias tribut de vieti omenesti, dar voi fi atent si voi face tot ceea ce-mi spune ghidul. Se spune ca cea mai tanara persoana care a dus traseul la sfarsit avea 13 ani, iar cea mai batrana 76 de ani.

Parcarea perfecta pentru masina mea

Se mai spune ca din loc in loc, drumul catre varf este presarat cu corpurile conservate perfect ale alpinistilor care au fost rapusi de traseu greu si de capcanele sale mortale (cuburile uriase de gheata).

Dar eu plec cu un optimism debordand fiindca:
-imi plac taramurile exotice, pline de cascade neimblanzite si de temple budiste
-ador provocarile care ma fac sa-mi depasesc 100% limitele
-orice schimb cultural ma imbogateste
-las masina la loc sigur, in parcare langa aeroport Otopeni sa o am la indemana la intoarcere, cand voi avea bagajele pline de suveniruri pentru cei dragi.
In tot acest timp, masina mea va fi monitorizata 24 din 24 de ore de catre: camerele performante de luat vederi care inregistreaza tot ce misca si agentii de paza vigilenti. Pentru un loc 100% securizat in parcarea ingradita voi achita: 48 de lei pentru prima zi de stationare si 12 lei pe zi, pentru celelalte 11, in total 180 de lei.
Nu voi trage de bagaje cu greutate, fiindca transferul este asigurat gratuit cu microbuz curat de 8 locuri, care ma va duce pana la terminal la plecare si ma va prelua de acolo, la revenirea in tara.

Chiar daca revin la ora 3 a.m sau 23, tot ce am de facut este sa sun la numarul de telefon 0720 83 43 73 si microbuzul ma va astepta la terminal sa ma duca la masina mea in parcarea de langa aeroportul Otopeni. Conduc detasat catre parcare stiind ca masina mea va sta la loc sigur si la intoarcere va sta la dispozitia mea. Atat locul bine ales din apropierea aeroportului, cat si gradul inalt de securizare ma determina sa fiu recunoscator si sa profit de facilitate.

Am aflat de ei de la colegii mei de munca si de pe internet. Evaluarile clietilor sunt excelente fiindca profesionistii de la Auroport-parking sunt:
-disponibili. Ei raspund solicitarilor si servesc clientii pe loc, daca acest lucru este posibil
-politicosi. Limbajul, comportamentul fata de clienti demonstreaza educatie aleasa si rafinament
-ofera cele mai bune servicii la tarife mici. Locul de parcare triplu securizat (bariera automatizata, camere de luat vederi si agenti de paza) costa foarte putin si vine la pachet cu transfer de pe aeroport si catre aeroport cu microbuz curat, in stare perfecta de functionare.
Cat voi fi in Nepal si pe ”Acoperisul lumii” masina ma va astepta in apropierea aeroportului, iar la revenirea in tara, drumul catre casa imi va fi lin si comod.
Nu plecati departe cu gandul la masina personala la care tineti sau cu teama ca nu aveti cu ce va intoarce acasa de la aeroport!
Rezervati un loc in parcarea de langa aeroportul Otopeni chiar si pe termen mai lung, fiindca pretul nu este deloc mare!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte