Cele mai rezistente rafturi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cele mai rezistente rafturi

Cele mai rezistente rafturi

Cele mai rezistente spatii de depozitare sunt rafturi storeexpert.ro adecvate oricarui tip de afacere. Cu un design inovativ se poate stoca orice pe ele: sticle cu bauturi scumpe, borcane de dulceata sau compot, produse de papetarie si piese auto.

Cele mai rezistente rafturi

Adaptabile, stabile, reutilizabile si sigure 100% ele sunt rodul unei experiente de 8 ani pe piata din România, perioada de colaborare a magazinului de rafturi cu diferiti intreprinzatori din tara. Asa au aparut modele diferite de rafturi adaptate pe nevoile clientilor: palet clasic,
drive-in, cantilever, rafturi polite, rafturi anvelope, platforme metalice,
mezzanine si rafturi magazine. Diversificarea rafturilor decurge din faptul ca Storeexpert.ro dispune de specialisti care se ocupa si de proiectarea, montarea si mentenanta acestora si s-au confruntat la fata locului cu diferite cereri gasind cele mai bune solutii.
Indiferent de tipul lor, rafturile marca Storeexpert.ro sunt garantia calitatii premium si se cunosc de la o posta fiindca:
-pe ele marfa este securizata 100%. Niciodata un raft metalic de la acest furnizor nu s-a rupt producand distrugerea marfurilor.
-asigura accesul usor la marfa depozitate, si pe o parte si pe cealalta, de cele mai multe ori marfa este manipulata cu ajutorul utilajelor
-au durata mare de viata, din moment ce s-a investit in ele se stie ca nu mai este nevoie de alte spatii de depozitare decat daca se extinde afacerea
-in cazul in care inceteaza activitatea firmei, o parte din banii de pe rafturi pot fi recuperati, deoarece acestea pot fi vandute, inchiriate sau duse la fier vechi
-exista si tipuri de rafturi pentru depozitarea materialelor foarte lungi, dar si a marfurilor perisabile.
-diversificarea este facuta nu numai in functie de nevoile clientului, ci si de situatia finaciara a acestuia, aspect pe care nu il intalnesti la alt comerciant. Asa cumparatorul poate lua rafturi cu banii jos, in rate sau poate inchiria, dupa cum poate investi si mai putin in sistemele de depozitare, cumparand rafturi care au mai fost folosite.
-fiind metalice nu isi modifica aspectul in sens negativ in timp si pot fi curatate in profunzime.
Calitatea rafturilor este dublata de profesionalismul si calitatea morala a resursei umane a firmei. Operatorii de vanzari sunt disponibili si foarte priceputi, in sensul ca isi argumenteaza sfaturile. Un alt punct tare al magazinului este acela ca realizeaza si manopera: proiectare, masurare, reparatii si mentenanta.
Moderne si usor de intretinut, rafturile metalice sunt reciclabile si nu implica taieri masive de paduri cum este cazul celor din lemn.
Omniprezente in intreprinderi si magazine, ele fac parte din lumea noastra si ar fi un regres sa ne intoarcem la cele din lemne sau cele din plastic.
Nevoia societatii de rafturi metalice este practic inepuizabila, de aceea ar fi ideal ca acestea sa patrunda si in institutiile tributare rafturilor din lemn pline de carii si de mucegai, care provoaca imbolnaviri grave angajatilor.
Raftul metalic este o investitie in sanatate fiindca nu aduce acarieni, ciuperci, microbi in spatiul de depozitare, cum fac rafturile din lemn, ci pot fi mentinute 100% curate.
In prezent, Storeexpert este furnizorul principal de rafturi metalice din Romania si este apreciat de toata lumea prin marfa de calitate pe care o ofera si serviciile complementare acesteia.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte