Servicii funerare personalizate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Servicii funerare personalizate

Servicii funerare personalizate

Imi amintesc cum se targuiau oamenii la piata, iar vanzatorii capitulau cu replica menita sa le sublinieze generozitatea:
-Lasati asa, sa manance si bogatul si saracul! Sa traiasca si cel care are bani mai putin!
La fel de bine tin minte perioadele de austeritate, in care se spunea cu amaraciune ca este scump si sa traiesti, dar si sa mori!
Din pacate sau fericire costurile legate de inmormantare sunt suportate de catre supravietuitori, dar servicii sincere condoleante ajuta si la inmormantarea bogatului, dar nici pe cel sarac nu-l lasa neingropat, avand programe promotionale pentru toate buzunarele.

Servicii funerare personalizate

Firmele de pompe funebre sunt ajutoare de nadejde in nenorocire, atunci cand povara este prea greu de dus singur. Sicere condoleante se
gandeste si ajuta toate categoriile de apartinatori:
-copilul unic cu parinti batrani care nu se poate baza pe nimeni in afara de familia pe care a reusit sa si-o faca, fiindca parintele supravietuitor este bolnav si batran si are si el nevoie de ajutor
-sotul supravietuitor batran si bolnav, care nu are copii sau uitat de copii, care trebuie sa isi inormanteze crestineste partenerul
-familia careia i-a murit stalpul de sutinere. Membrii indoliati au de toate, dar nu se pot orienta singuri in viata fiindca au fost protejati excesiv de defunct
-batranul nimanui care este internat in spital sau intr-un camin de batrani si nu are altceva decat cuponul de pensie.
Pentru toti acesti oameni indurerati, cu suflete indoliate, Sincere Condoleante a gandit pachete promotionale concrete prin care se implica sa va ajute sa ii inmormantati cu cinste si onoare pe cei dragi.
Pentru cei aflati la limita subzistentei a fost pus la punct programul:
-Pachet pensionari, 0 costuri +cupon de pensie. Mi se pare o solutie decenta fiindca oamenii nu sunt obligati sa stranga din timpul vietii pentru sicriu si inhumare. Multi nu ar avea ce sa mai economiseasca fiindca traiesc intr-o atmosfera de austeritate din toate punctele de vedere.
Ce poate face copilul unic sa fie gata toate actele, cumparaturile si pregatirile la timp, ca inmormantarea sa aiba loc? Poate solicita unul dintre programele:
-pachet domiciliu, pachet economic (daca este lipsit de resurse financiare) sau pachet complet. Toate aceste programe asigura sicriul, lenjeria de sicriu, crucea inscriptionata si transportul la cimitir. Exceptand programul economic, celelalte vin la pachet cu documentatia de deces si de inhumare, fapt care scuteste apartinatorii de confruntarea cu birocratia, intr-o perioada tulbure a existentei lor.
Ce pot face persoanele care nu au loc de veci? Li se pune la dispozitie programul: Incinerare.
Experienta, empatia, profesionalismul isi dau concursul, iar serviciile oferite de firma sunt intotdeauna la superlativ. Ei reusesc sa organizeze ireprosabil pregatirea trupului si a sicriului, manipularea acestuia si trasportul fiindca lucreaza in echipa si dispun de baza materiala necesara, familiei lipsindu-i toate acestea.
Onorariul se discuta deschis, serviciile incluse in program oferite la timp si conform intelegerii.
Nu poti evalua altfel un astfel de ajutor esential in cea mai grea incercare din viata, decat cu infinita multumire si recunostinta.
Revin la atitudinea comerciantului de la piata, care lasa la pret ca toata lumea sa fie servita si salut si gestul omenos al firmei prezentate mai sus de a ajuta toate familiile indurate prin programe de servicii personalizate, accesibile.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte