Navigatoarele auto Golf încă își dovedesc eficiența în practică. Nu le ignorați!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Navigatoarele auto Golf încă își dovedesc eficiența în practică.

Navigatoarele auto Golf încă își dovedesc eficiența în practică.

Mulți șoferi tind a crede că a avea un sistem de navigație golf 5 nu mai ajută la nimic în 2018, atâta vreme cât telefoanele inteligente actuale au capacitatea de a ne ghida rapid prin intermediul aplicațiilor GPS gratuite sau plătite.

Totuși, lucrurile nu stau întotdeauna așa, mai ales când te găsești într-o zonă în care semnalul la smartphone se cam pierde, iar tu te trezești brusc pe niște coclauri de unde nu prea ai habar cum să ieși fără un mic ajutor pentru a ajunge din nou în lumea civilizată și aglomerată.

Navigatoarele auto Golf încă își dovedesc eficiența în practică.

O unitate de navigație dedicată te poate ajuta în acele momente delicate, evident dacă are hărțile zonei respective actualizate.

Categoric o să apreciați așa cum se cuvine un navigator auto golf 5 când vă aflați într-o zonă unde nu există semnal la telefon.

Asta ca să nu mai vorbim de tinerii pensionarii care nu prea sunt mari amatori de tehnologie și preferă să se bazeze mai degrabă pe gadgeturi tradiționale. Pentru ei un telefon inteligent rămâne de cele mai multe ori tot un telefon, nu un soi de shorma cu de toate care e căsuță poștală și radio, televizor în miniatură, face și poze, filmează, iar mai nou este și ghid auto care ține loc de hartă.

Sunt așadar destui șoferi de vârsta a doua care se bazează mai mult pe o hartă pe hârtie la care se adaugă niște indicații venite de la un navigator de mașină bun.

Problema este că pe măsură ce popularitatea aplicațiilor de navigație auto pentru smartphone crește, scade tot mai mult oferta de sisteme de ghidare dedicate în magazinele online de gadgeturi auto.

Noroc ca mai exista locuri unde se găsesc asemenea gadget-uri dedicate, precum sistemul golf 5 amintit, de unde aceia interesați pot să le comande la un preț bun.

Cu un dispozitiv GPS de navigație pentru autoturisme puteți să încercați în această vară ca să vă aventurați în zone mai puțin circulate din țară, deoarece o să aveți garanția că nu veți rămâne împotmolit într-un loc pustiu.

Un navigator cu indicații verbale este recomandabil, deoarece puteți să ascultați comenzile fără a fi nevoie să luați mâinile de pe volan.

Important este ca hărțile să fie cât mai detaliate și actualizate și să se refere la zonele unde veți dori ca să ajungeți, precum v-am spus.

Desigur, o informare prealabilă online despre zona respectivă este recomandabilă, deoarece ar fi o dovadă de inconștiență cruntă de a ajunge într-un loc necirculat de unde să nu mai puteți ieși decât eventual tractat de un car cu boi (s-au mai văzut cazuri de genul acesta!).

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte