Vopsea decorativa pentru baie și bucătărie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vopsea decorativa pentru baie și bucătărie

Vopsea decorativa pentru baie și bucătărie

Știați că pentru amenajări interioare rapide există acum tot soiul de trucuri precum ar fi acela de a aplica un tip special de vopsea peste faianță care să arate demențial și să schimbe total bucătăria sau baia ta în doi timpi și trei mișcări?

Vopsea decorativa pentru baie și bucătărie

În bucătăriile noastre găsim cel mai adesea plăci de faianță pe pereți. Dacă ne-am plictisit de ea este dificil să o înlocuim, dar ce ați zice dacă pur și simplu am acoperi-o cu o vopsea decorativă de bucătărie care să focuseze atenția prin prin textura uimitoare pe care o are?

Vopseaua decorativă de bucătărie este lavabilă, de aceea se întreține la fel de ușor ca și faianța, doar că per total este mai ieftină decât o placare clasică, plus că există o varietate mult mai mare de modele, pornind de la texturi și nuanțe cu note perlate, metalice sau mate.

La un preț convenabil vopseaua decorativă pentru bucătărie poate să schimbe radical aspectul acestei încăperi un rol esențial în orice locuință.

Indiferent că ne limităm la aplicarea unui singur tip de vopsea deco, doar pe unul singur dintre pereți, pe doi sau trei ori pe toți patru, efectele dat de nuanțele și texturile speciale care pot imita cu acuratețe inclusiv tabla, faianța, gresia sau marmura, fac acest tip de produs inovativ imbatabil și de aceea merită a fi utilizat în orice amenajare interioară modernă a unei bucătării rezidențiale.

Mulți proprietari de locuințe consideră în mod eronat că este prea costisitoare o asemenea vopsea decorativă, dar dacă facem un mic calcul vom putea vedea ușor că este mult mai ieftin ca să apelăm la această variantă, decât să ne angrenăm întru un lung proces de modernizare a bucătăriei prin achiziționarea unor plăci de faianță și angajarea unei echipe de meșteri care vor efectua în timp îndelungat lucrarea, mai prost sau mai bine, dar subțiindu-ne puternic bugetul de familie.

În schimb, vopseaua deco pentru bucătării se aplică rapid, iar după doar trei zile totul este gata. Iar după un an sau dai, dacă te plictisești de ea, poți alege alte textură și paletă coloristică.

Există și  vopsea pentru sticlă, la fel de ofertantă ca nuanțe și texturi precum există și vopsea care aderă perfect pe un suport de lemn, beton sau rigips, așa încât, indiferent de proiectul de amenajări interioare pe care dorim să îl facem în regie proprie sau cu ajutorul unor specialiști în materie vom avea numai de câștigat.

Vopselele decorative de bucătărie și baie sunt ecologice și rezistente, lavabile, deci ușor de întreținut. Deoarece se găsesc într-o multitudine de texturi, culori, modele, cu ajutorul unor tehnici ușor de învățat chiar și de către nespecialiști de pe net, se poate realiza o modernizare spectaculoasă a bucătăriei tale.

Caută-le și schimbă radical aspectul bucătăriei și băii cu ajutorul neprețuit al acestora!

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.