Cumpara becuri LED

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cumpara becuri LED

Cumpara becuri LED

Cumpara becuri LED

Atunci când vine vorba despre surse și corpuri de iluminat, trebuie să ne asigurăm că avem un minim de cunoștințe elementare pentru a fi siguri că facem alegerea corectă. Pe piață, există o gamă variată de becuri, printer care enumerăm: becuri led, becuri incandeșcente, becuri economice și multe alte tipuri care pot produce lumină în locuințele noastre. În funcție de bugetul pe care îl alocam acestei necesități vom face alegerea surselor de iluminat. Recomandarea noastră este alegerea de becuri led. Iată câteva sfaturi utile care fac becurile led o alegere perfectă.

Secrete despre becuri led

Becurile led se diferențiază la rândul lor prin lumina pe care o emit: caldă sau rece. Acest lucru indică culoarea luminii emise și anume: galbenă, dacă emit lumina caldă și albă, dacă emit lumina rece. În funcție de preferințele fiecăruia dintre noi, vom face alegerea corectă. Că și recomandare, este de preferat că tipul luminii ales să fie același în toată locuința pentru a creă un aspect uniform.

Și mai multe secrete

Dacă vorbim despre indexul de redare al culorilor becurilor led, vorbim despre o scară de redeare a culorii de 80, adică de un grad de eficientă ridicat. De asemenea, acestea canalizează lumina într-o singură directe, ceea ce face rază de acțiune emisă restrânsă.

Prețul becurilor led variază în funcție de o serie de caracteristici specifice, însă se pot găsi becuri led pentru toate buzunarele. Deși prețul este puțin mai ridicat și durata lor de viață este pe măsură, luminând cu până la 50% mai multe ore decât în cazul altor becuri.

Pentru a beneficia de toate acestea, asigură-te că alegi un furnizor de încredere. Alege DiversMarket pentru a beneficia de o varietate de surse de iluminat și materiale electrice. Alege diferit! Alege diversmarket.ro.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.