Cea mai eficienta soluție împotriva condensului, mucegaiului și condensului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cea mai eficienta soluție împotriva condensului, mucegaiului și condensului

Cea mai eficienta soluție împotriva condensului, mucegaiului și condensului

Când aud de mucegai pereți și condens, proprietarii de locuințe simt frisoane pe șira spinării, când se gândesc cât de acerb luptă de cele mai multe ori zadarnic împotriva acestor primejdii atât de dăunătoare sănătății.

Cea mai eficienta soluție împotriva condensului, mucegaiului și condensului

Reclamele la produse chimice ne promit succese formidabile în acest război tăcut desfășurat în căminele multora, dar toate aceste soluții sunt la fel de periculoase precum igrasia și mucegaiul, dacă nu chiar și mai și.

Iată că există totuși variante mult mai ecologice și eficiente de anihilare a condensului, mucegaiului și igrasiei din locuințe, precum ar fi aceea a achiziționării și montării unui sistem de ventilație cu recuperare de căldură care poate să reducă valorile înalte ale umidității din incinte cauzate de respirație, dar mai ales de activitățile cotidiene ce se desfășoară în baie și bucătărie.

Un asemenea echipament, în esență relativ simplu din punct de vedere constructiv, nu doar că asigură o foarte bună calitate a aerului din locuința unde este montat, dar reglează, precum am menționat anterior, inclusiv nivelul umidității până la acel grad la care nu mai permite formarea condensului, igrasiei și mucegaiului pe pereți și chiar pe diverse obiecte din încăperile unde există asemenea probleme.

Mai ales de când s-a trecut la termoizolarea clădirilor, lipsa de ventilare corespunzătoare a spațiilor interioare au ajuns ca să conducă la probleme de sănătate.

Asta se întâmplă mai ales iarna, când oamenii de multe ori nici nu își mai aerisesc în mod natural casa de teama că ar putea ca să răcească încăperile prin pierderea căldurii, ceea ce ar umfla factura referitoare la consumul de agent termic.

De ce este necesar un aparat de ventilație bun?

În primul rând pentru că așa se elimină dioxidul de carbon produs de respirația celor din casă, precum și datorită noxelor degajate de sursele de încălzire și din bucătărie, rezultate la prepararea mâncării, mai ales dacă nu există o hotă ori aceasta funcționează defectuos.

Umiditatea excesivă este indisolubil legată de presiune: vara presiunea e mai mare afară și tinde să pătrundă prin ferestrele deschise, pe când iarna presiunea e mai mare în interiorul imobilelor, ceea ce face ca vaporii de apă să tindă a se duce spre pereți și ferestre și astfel se formează condensul, mucegaiul, igrasia.

Un sistem Prana de ventilație cu recuperare de căldură are un preț accesibil, se montează în maxim 1 – 2 ore, și nu necesită reparații ulterioare ale pereților, precum se întâmplă în mod obișnuit în cazul altor sisteme de ventilație.

Pe site-ul de prezentare al firmei Prana România se pot obține toate informațiile necesar a fi cunoscute de către potențialii clienți despre acest echipament performant dar, în plus, specialiștii de acolo pot să ofere și consultanță gratuită pentru alegerea celei mai bune soluții de ventilare a locuinței fiecăruia dintre ei.

Livrarea recuperatorului ce face gratuit în oriunde în România, iar calitatea produsului este una de top.

Așadar, iată arma perfectă împotriva condensului, mucegaiului și igrasiei:  un sistem Prana de ventilație cu recuperare de căldură.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.